Pasgeborene dient klacht in bij UNIA. Moeder vergiste zich van kleur… – 't Scheldt

Pasgeborene dient klacht in bij UNIA. Moeder vergiste zich van kleur…

Featured Video Play Icon

5 reacties op “Pasgeborene dient klacht in bij UNIA. Moeder vergiste zich van kleur…

  1. Volgens geruchten zou UNIA het diertje geadopteerd hebben als mascotte, als geheim wapen tegen de witman en mogelijks recrutering onder de dierenliefhebbers. We volgen de zaak op de voet/poot.

  2. Breeking njoews : Disneyland America gaat na een petitie een ‘racistische attractie’ ‘aanpassen’…. Lees het in HLN. En ook nog de binnenlandse rubriek : hommeles in de gemeenteraad van Grim(mig)bergen…. De voorzitster mompelde iets van ‘nu nog alle vremdelinge weg’ maar… haar micro stond nog aan (accidenti !). Of misschien had ze onbewust de micro en de dildo verwisseld, in de polletiek is alles mogelijk, of toch veel. Enfin, morgen in Terzake waarschijnlijk, laatste aflevering van het jachtseizoen, en hopelijk zijn de micro’s en de….enfin, on se comprend, Fernand. A la mañana.

  3. met dat racisme gedoe hebben ze iets in gang gestoken.en onze politiekers maar meespelen.om het heiligst.we zijn ons zo vast aan het rijden als maar kan,met geen weg terug.er is geen enkel land ter wereld waar Belgen permanent verblijven dat die daar gaan de boel afbreken,plunderen en standbeelden neerhalen om eens duidelijk te maken hoe het daar naar hun zin moet gebeuren.
    hier lijkt dat de normaalste zaak van de wereld.en met zo een figuren als Somers,de racisten jager,die o zo vreemdeling gezind is, opdat men toch maar niet begint over zijn collaboratie afkomst.schijnheiligen zijn ook heiligen.
    het komt zover dat je aan de winkelkassa,openbaar vervoer enz.voorrang moet verlenen.in hln staat een foto van zorgverleners,
    een ‘getinte’ vooraan in beeld,de ‘witten’braaf op de achtergrond….correct zijn,oke,maar deze toestand is serieus overdrijven.

  4. Alain, ik vrees dat Somers dat “van die figuren en collaboratieafkomst” niet zal gehoord hebben, want die linkse rat steekt nog tot aan zijn “knoesels” (Mechels voor “enkels”) in Calvo zijn kont.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *