ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Pas geopend in de Wetstraat: Abortuskliniek Drie Koningen – 't Scheldt

Pas geopend in de Wetstraat: Abortuskliniek Drie Koningen

In een fraai herenhuis vlakbij ‘de 16’ werd in De Wetstraat Abortuskliniek Drie Koningen geopend…

In een fraai herenhuis vlakbij ‘de 16’ werd in De Wetstraat Abortuskliniek Drie Koningen geopend.

**

Helaas laat het naar adem happende wicht Oude Politieke Cultuur zich zelfs niet met een trekhaak van tussen de vermoeide benen van het Oude België halen. Drie koningen kijken machteloos toe.

Wie in weerwil van de schermutselingen van de voorbije maanden toch nog in de waan verkeerde dat een nieuwe generatie politici voor hoogst noodzakelijke verandering zou kunnen zorgen, is er aan voor de moeite. Wierook Coens (CD&V), Mirre Lachaert (Open VLD) en Goudklompje Bouchez (MR) blijken anno 2020 in hetzelfde bedje ziek als pakweg Wilfried Martens, Willy De Clercq en Jean Gol een dikke halve eeuw geleden. King ‘Connah’ Rousseau (SP.A) speelt zijn rol als Witte Ridder alsof hij volgend seizoen mag deelnemen aan ‘The Voice’. Maar het is en blijft theater voor de galerij. Mateke is een maatje te klein om een uitweg uit de wurgende impasse te helpen bewerkstellingen. Naar vervelende gewoonte ligt het Belgisch scheef geboren kalf gebonden in de Keizerslaan, hoofdkwartier van de Parti Socialiste, geleid door Paul Magnette, Elio Di Rupo en de neomarxistische van arbeid vrijgestelden van het FGTB.

Miljardentransfers

Op de Keizerslaan blijven een paar heilige ordewoorden onverkort geldig. Zorg dat België blijft bestaan. Bruskeer tegen elke prijs een Vlaamse, eensgezinde coalitie die de jaarlijkse miljardentransfers van Noord naar Zuid tegen het licht durft houden. En daar rechtvaardige, bindende en passende conclusies uit distilleert. Magnette en Di Rupo zijn geen dommeriken. Sinds het einde van de tweede wereldoorlog domineert, dicteert en dirigeert het socialisme het zuiden van het land. Helaas valt er weinig beterschap waar te nemen. Integendeel. Het gaat van kwaad naar erger. De gouverneur van de Belgische Nationale Bank Pierre Wunsch is niet te beroerd aan de boom te schudden. Hij stelt dat Wallonië dicht bij het communisme staat. Wallonië geeft jaarlijks 70 procent van de welvaart uit. Het beschikbaar inkomen per inwoner is lager, de spaarquote is lager, de werkgelegenheidsgraad is lager. De schuld van de deelstaatregering hoger. De economie presteert zwak. Behalve wapens wordt er weinig geëxporteerd. Enige nederigheid zou de Waalse en Franstalige leiders sieren. Dankjewel solidair en gul Vlaanderen! Dat krijgt geen rooie apparatsjik over de lippen. Wel schieten en schijten op alles wat Vlaams en dus des duivels is. De Vlaamse kiezer zal hier bij de eerstvolgende stembusslag ongetwijfeld rekening mee willen houden.

Voorrangsbeleid

Dat een versoepeling van de abortuswetgeving door sommigen wenselijk wordt geacht, is al langer bekend. Dat een ongewenste zwangerschap voor een aantal vrouwen problematische en zelfs traumatische gevolgen heeft, kan op veler begrip rekenen. Maar moet abortus uitgerekend vandaag helemaal bovenaan de agenda? Het corona-beest heeft voor veel menselijk leed, stress en angst gezorgd. Onze economie bloedt. Tewerkstellingsperspectieven vernauwen. Zorg, onderwijs en samenleving: om ons voor te bereiden op een doorstart en een nieuw élan, is het alle hens aan dek. We hebben een regering nodig die visie en daadkracht belichaamt, breekt met oude vormen en gedachten en aan de kansen, uitdagingen en opportuniteiten van morgen en overmorgen werkt. Niet dus. Abortus eerst! Waarom niet de terugbetaling van heupprotheses voor transgenders? Waarom geen debat over het rijbewijs voor non-binaire chauffeurs? Waar blijft die dierentuin voor wolven, vossen en Chinese vleermuizen?

Spuugzat

De Drie Koningen en de mimespelers van het Ancien Régime hebben zich collectief vastgereden in hun eigen bubbel. Van de corona-ellende merken de meeste beroepspolitici en parallelle baantjesversierders weinig: al wie op de betaalrol staat van het waterhoofd dat Belgische politiek heet, wordt gewoon doorbetaald. Maandelijks een veelvoud van de alleenstaande moeder achter de kassa, de gepensioneerde zelfstandige, de geestelijk en emotioneel gekwetste, de verpleger en de onderbetaalde zorgende handen aan het bed. Een vetgemeste, verwende kaste wordt met uw geld vorstelijk doorbetaald om te lullen, te zeiken, te twitteren, te spinnen, te treiteren, te scoren, te trekken, te duwen en de dagelijkse zorgen van het volk straal te negeren. En nog tijd over om te vermorsen in ‘De Afspraak’, ‘De Zevende Dag’, ‘Terzake’ en ‘Naast de Kwestie op Vrijdag’. Het is een schande. Het volk is niet dom. Het volk is het zat, spuugzat. De afrekening is onderweg.

***

Ergens in de oceaan vol politieke correctheid is er nog één eiland dat weerstand biedt. Het eiland heet ‘tScheldt. Het is het eiland van het Gezond Verstand. Verzorg je zelf. Welkom op ons eiland. Kies een abonnement:

5 reacties op “Pas geopend in de Wetstraat: Abortuskliniek Drie Koningen

  1. Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en verwonder, en stop al uw spaarcentjes in een sok van oma, tot Vadertje Staat ze ook daar weet te vinden. Eventueel kunnen we allemaal samen politiek asiel aanvragen in Congo of zo, naar verluidt staan er daar nog mooie, intakte standbeelden. En marche, shitoyens !

  2. Hongarije ,Kroatië ,Bulgarije , lonken , De meeste ouderen en slimmeriken zijn al land uitwaarts getrokken om beter oorden op te zoeken ,Spanje zit al vol ,of het daar beter is valt sterk te betwijfelen ,liever naar het oosten dan ,waar de multikul aan banden is gelegd of is opgedoekt .
    De rood-groen-blauwe maffiosi hebben met de Coup een beerput opengetrokken die niet meer te dichten valt ,daarnaast nog de terugkeer van I.S koppensnellers waarvan de rest ook her recht op terugkeer zal eisen en waar de onverkozen collaborateurs gretig op zullen ingaan kwestie de stem van deze laatste binnen te rijven ,hun kiesrecht zal in een knip geregeld worden !,en de deugmensjes stonden erbij en keken ernaar .

  3. Een goede samenvatting van wat ik deze week gehoord heb tussen het plebs en andere belastingbetalers. Nog vergeten te vermelden: we hebben een zevental rondlopende bommen ( letterlijk en figuurlijk) binnengehaald op onze kosten terwijl alleen al op zee een 800 tal werkenden niet van hun tankers mogen komen wegens Corona . Schandelijk

  4. De 3 Koningen zitten in Nieuwpoort ter vergadering, op een ‘geheime plaats’….. Volgens mij in de woonst van een bep. partijvoorzitter, tot alle drank uit z’n ijskast op is, en ze al zingend de dijk op zwalpen. Zonder regeringsakkoord, dat spreekt vanzelf, de pret moet nog even voortduren, tot de volgende lockdown;-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *