ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Pandemiemeester Frank Vandenbroucke maakt liever geen stinkende wonden (cartoon van Wout) – 't Scheldt

Pandemiemeester Frank Vandenbroucke maakt liever geen stinkende wonden (cartoon van Wout)

4 reacties op “Pandemiemeester Frank Vandenbroucke maakt liever geen stinkende wonden (cartoon van Wout)

  1. De vivaldi-sjanker : de kernuitstap-trofee van de groene meloen saloncommunisten. De CO2-vrije energie armoede komt er met rasse schreden aan. De bevolking wordt letterlijk dag na dag meer en meer door deze bende zelfbediening nitwits de bittere armoede ingedreven. De federaal niet-vertegenwoordigde gemuilkorfde Vlaamse meerderheid heeft niets maar ook niets in deze materie in de pap te brokken en wordt door de Vlamingen haters Achteruit/OVLD/CD&V beschouwd als obscure trailer trash die in hun ogen zeer hard de fiscale matrak moeten ondergaan..
    Kerstmis, een katholiek feest uit uitstek, vieren met kinderen en kleinkinderen, enkele vrienden of naaste familie : politie aan de deur. Met dank aan de Stasi allures van ene Christelijke Volkspartij nota bene !!!.

    1. Kerstmis is niet enkel een “Katholiek feest bij uitstek” maar een Christelijk feest ! Dat de Orwelliaanse Big Brother kan opdragen dat de Politie op Kerstmis komt controleren staat in schril contrast dat zij dat NIET mogen bij illegalen thuis, ter uitzetting. Politiek-correct ontaarde xenofiele kolder tot de tiende macht !

    1. Geen enkele!! zoals geen enkele van deze onverkozen putschisten en machtswellustelingen legitiem is en aldus zonder collaboratie van de “rechtelijke macht” vleugellam en wiens dictaten onwettig zijn.
      Ze voorspellen al een ‘derde golf’ om hun macht t(e bestendigen , ondertussen hun dictatuur en repressie opdrijvend tot hogere niveaus ,alle benoemde hulpjes zijn ja knikkers en oerdom en dienen enkel om de staatskas nog verder mee te plunderen de volgende 8 jaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *