Overheid heeft beslist dat Telenet-diensten niet van belang zijn… – 't Scheldt

Overheid heeft beslist dat Telenet-diensten niet van belang zijn…

Bid dat Uw digicorder het vandaag niet begeeft, want de overheid heeft er voor gezorgd dat er geen enkele oplossing mogelijk is tot NA de crisis…

We zien een parallelle werkelijkheid opdoemen. Er is een overheid die beslist heeft dat mondmaskers niet van levensbelang zijn, dus er zijn  er geen.

Diezelfde overheid vindt ook dat beschermende kledij niet belangrijk is, dus er is er geen.

Diezelfde overheid meent dat testen niet belangrijk is, dus er wordt niet getest.

Diezelfde overheid vindt dat thuisverplegers in deze lentetijden het best in t-shirt en kakikleurige jurkjes van de ene naar de andere bejaarde huppelen, dus zij krijgen geen beschermende kledij.

En nu heeft diezelfde overheid ook beslist dat Telenet-diensten niet van belang zijn. Dus als Uw digicorder stuk is, dan kan en mag er niemand wat voor U doen.

Wie vandaag constateert dat zijn digicorder stuk is (en minstens 25 minuten in wacht aan de telefoon heeft gehangen vooraleer er een Telenet helpdesk-medewerker de telefoon opneemt), heeft pech. Want de overheid verbiedt Telenet en Proximus om U te helpen. Er is geen enkele manier om dit probleem op te lossen. U MOET wachten tot na de crisis. Een Telenet verdeelpunt mag NIET open zijn. Een digicorder kan NIET omgeruild worden. Een digicorder mag NIET verzonden worden met een pakjesdienst (zegt Telenet).

Bejaarde mensen in coronatijden zonder TV zetten… ja wij kunnen dat.

Gewoon, voor de grap, de volgende bedenking… stel dat minister Hilde Crevits (wiens kind ziek werd en wel werd getest, in tegenstelling tot ‘gewone’ kinderen) morgen met een kapotte digicorder thuis zit, hoe lang zou het duren denkt U vooraleer minister Crevits een nieuwe digicorder heeft?

***

Met elk nieuw abonnement kunnen wij meer mensen inzetten (digitaal en met mondmasker op) om deze coronacrisis te bekijken en het publiek in te lichten over wat er zich vaak achter de schermen afspeelt. En ook al wordt er met ons gelachen, we merken dat er ook naar ons geluisterd wordt. Uw stem en Uw abonnement telt! Kies je abonnement:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *