ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Overheid betrapt mondmaskercrimineel op heterdaad in zijn tuincentrum – 't Scheldt

Overheid betrapt mondmaskercrimineel op heterdaad in zijn tuincentrum

Eindelijk, de overheid heeft haar eerste mondmaskercrimineel gevangen…

Eindelijk, de overheid heeft haar eerste mondmaskercrimineel gevangen.

**

Het gaat om de eigenaar van het tuincentrum De Boeketmobiel in Aartselaar. Marc P. werd op heterdaad betrapt toen hij een zwaar misdrijf beging in zijn winkel. Hij verkocht een beschermend masker en een mondkapje aan een lerares die komende maandag op school kinderen moet opvangen van dokters en verpleegsters.

Zijn misdrijf kadert in de volgende reeks van gebeurtenissen:

 • Er brak een ‘griepje’ uit in China waarover we ons niet ongerust moesten maken.
 • Dat griepje ging niet tot in België komen.
 • Vervolgens kwam dat griepje ongevraagd wel naar België.
 • Maar dat was geen reden tot paniek.
 • Het was niet meer dan een griepje.
 • Tegen het griepje hielp niets. Zeker geen mondmaskers. Eén miljard Chinezen met een mondmasker was volgens een politiek-viroloog een vorm van carnaval.
 • Vervolgens begonnen er doden te vallen.
 • De overheid besliste dan om het land stop te zetten, dat wil zeggen alles en iedereen behalve de tuincentra van de AVEVE-groep.
 • Blijkbaar hielpen mondmaskers plots wel, maar alleen als ze op het gezicht van een dokter of een verpleegster stonden. Op alle andere gezichten hielpen ze niet.
 • Vervolgens bleek dat er een noodvoorraad van enkele miljoenen maskers was vernietigd geweest om plaats te ruimen voor asielzoekers. Dus moest de bevolking mondmaskers naaien voor dokters en verpleegsters.
 • Toen bleek dat er een Vlaams minister van Welzijn wiens naam rijmt op ‘ik-heb-me-erop-verkeke’, vergeten was dat hij verantwoordelijk was voor de woonzorgcentra.
 • Daar vielen op een maand tijd een paar duizend doden.
 • Omdat het land al twee maand stil lag en er ruzie ontstond tussen de politici, virologen, en één politiek-viroloog besliste men het land terug op te starten als iedereen een mondmasker zou dragen.
 • Plots vertelde de overheid dat mondmaskers wel hielpen tegen het griepje. Zelfs op gezichten andere dan die van dokters en verpleegsters.
 • Omdat België de ondertussen binnengekomen mondmaskers had verscheept naar Monaco kreeg iedereen in Monaco gratis mondmaskers.
 • In België vroeg de overheid aan alle vrouwen tussen 6 en 86 jaar om mondmaskers te naaien.
 • De overheid besliste ook dat vanaf 4 mei 2020 elke Belg die het openbaar vervoer neemt verplicht is een mondmasker te dragen, op straffe van een boete van 250 euro.
 • Dus begon een ondernemer met een tuincentrum in Aartselaar mondmaskers te verkopen, aan 1 euro per stuk, want het is over anderhalve dag 4 mei.
 • Maar dat was natuurlijk concurrentie voor de nationale mondmaskernaai-actie. Dus stuurde de overheid de economische inspectie naar het tuincentrum.
 • In het tuincentrum werd de eigenaar betrapt toen hij eerst een mondmasker verkocht aan een lerares en daarna aan een mevrouw die maandag de bus wilde nemen.
 • Dus nam de overheid de volledige voorraad van 17.000 mondmaskers en zelfs van gelaatsschermen in beslag.
 • De bevolking haalde ondertussen opgelucht adem te weten verlost te zijn van een ondernemer die verboden producten verkocht die strijdig zijn met het nationale naai-plan.
 • Het misdrijf van deze ondernemer is uiteraard gruwelijk. De moord op Julie Van Espen verbleekt erbij.
 • Binnen goed 24 uur zijn mondmaskers verplicht op het openbaar vervoer in heel België en de overheid ging iedere Belg nog 2 stukken filter bezorgen om in te naaien in de zelf te naaien mondmaskers. Dat wil zeggen dat morgen zondag 3 mei er voor 11 miljoen Belgen iemand aan huis komt om deze 2 stukjes filter af te geven.
 • Het snode plan van de tuincentrum-eigenaar uit Aartselaar om deze logistieke krachttoer van de overheid te dwarsbomen door de bevolking een product te verkopen waarin al zo’n filter zit, is daarmee finaal verijdeld.
 • Er is maar één plaats waar deze tuincentrum-eigenaar thuishoort… in de mondmasker-gevangenis. Dat is een speciale door de overheid ingerichte gevangenis waar de gevangenen 24/24 en 7/7 mondmaskers in elkaar naaien, in plaats van elkaar.
 • Om de doortastende actie van de overheid te vieren, heeft de bevolking beslist om elke avond om 20 uur buiten te komen en in de handen te klappen terwijl de namen van alle ministers verantwoordelijk voor Volksgezondheid in België worden gescandeerd. Alle negen.

***

De overheid kan zo langzamerhand de boom in met haar maatregelen TEGEN de mensen. Steun ‘tScheldt met een abonnement:

4 reacties op “Overheid betrapt mondmaskercrimineel op heterdaad in zijn tuincentrum

 1. België het apenland bij uitstek .Wanneer gaan ze eens iemand met gewoon gezond boerenverstand minister laten worden ipv die idioten die er nu zitten .

 2. Nog een mooi verhaal om in ‘tScheldt op te nemen.
  ” Vanaf 4/5 worden er testen gedaan met “coronaspeurders”. Ikzelf wens de niet coronahouders ook te speuren, al was het maar om niet de discrimineren.
  Vanaf 4/5 start ik met steekproeven en zullen de aangesprokenen volgende vragen voorgelegd krijgen;
  Hoe komt het dat jij NIET besmet bent?
  Met wie, waar had jij contact?
  Graag naam, leeftijd, geslacht, adres en gsm nummer?
  Uit wat bestond het contact?
  Telefonisch, per mail, briefwisseling of lijfelijk ?
  Gebeurde dit contact rekening houdend met de 743 aanbevelingen van de coronaspecialisten, zoals vb. met mondmasker, met 1,5 meter afstand, met of zonder hoesten, niezen ( behalve in uw eigen elleboog) ?
  Hoeveel x per dag waste jij je handen? Met welk water ? waar ?
  Was er dan altijd een lavabo in uw gebuurte?
  Hoe snoot jij je neus? Met wat ? Had jij steeds een vuilbakje bij om je snotdoekje in te doen? Zoniet, waar gooide jij dan je papieren doekje weg? Graag geografische ligging?
  De overige vragen zullen afhangen van de leeftijd en het geslacht van de aangesprokenen.
  Eens de testperiode voorbij ( tegen 11/5 ) gaan wij op zoek naar 973.000 niet coronaspeurders, zodat ieder van hen slechts een 10 à 12 personen zal dienen op te bellen.
  De vragen zullen gesteld worden in het nederlands, frans, duits en Swahili. Enkel een kleine groep welke momenteel in de vasten zitten, worden uitgesloten van deze raadplegingen. Deze groep heeft het al moeilijk en wij willen deze mensen niet op gedachten brengen.
  Alleluja. “

 3. Vrouw vermoedt dat manlief er een lief op nahoudt.

  Vrouw vraagt dus aan een vriendin (of gelijkwie) om even naar de besmette manlief te bellen met de vraag met wie hij recent contact heeft gehad en wat hij ermee gedaan heeft….

  voilà.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *