ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Over politiekers die meer uitgeven dan wat er in kas is… – 't Scheldt

Over politiekers die meer uitgeven dan wat er in kas is…

Voor de bende politiekers die post-corona menen dat ze het probleem van hun mislukt leiderschap kunnen compenseren door overal cadeautjes uit te delen, hier een speech van Godfrey Bloom

Featured Video Play Icon

Voor de bende politiekers die post-corona menen dat ze het probleem van hun mislukt leiderschap kunnen compenseren door overal cadeautjes uit te delen, hier een speech van Godfrey Bloom.

**

In Vlaanderen is Bloom een nobele onbekende, ook al was hij 10 jaar lang Europees Parlementslid voor de Engelse UKIP partij van Nigel Farage. UKIP gooide hem weliswaar buiten wegens te grote mond waardoor hij zijn laatste jaar in het Europees Parlement zetelde als onafhankelijke.

Bloom was een economist. Zijn bevattelijke analyse over hoe staten in de schulden terecht komen, spreekt boekdelen.

***

Wij volgen graag Godfrey Blooms advies en wensen alleen uit te geven wat wij binnenkrijgen. Als U dus een abonnement neemt, kunnen wij terug met de redactie iets gaan drinken, terwijl we op Uw gezondheid het glas heffen. Kies een abonnement:

 

4 reacties op “Over politiekers die meer uitgeven dan wat er in kas is…

  1. De tering naar de nering stellen, maar dat doen de teringlijders niet. De nering zijn de belastingbetalers, die tot hun nek in de schulden zitten waar ze nooit meer uit geraken. Tenzij alle spaarboekjes, alle roerende en onroerende goederen in beslag genomen worden, geconfisceerd, en dan kunnen ze weer opnieuw beginnen. Eigendom is immers diefstal, toch ?

    1. De natte droom van linkse parasitaire vrijwillig werkloze “progressieven”. Nu willen de graairaven -ik kan ze niet anders noemen- de spaarboekjes gebruiken voor de eigen sinterklaas politiek ,die van hun eerst , dan hun familie ,dan hun import kiesvee dat ze als een waarborg menen te zien voor hun voortbestaan ,dan hun politieke vrienden en bedrijven ,en dan niks meer want een kas heeft ook een bodem.
      De laatste weken komen er van overal sujetten opdoemen met wetten ,en eisen ,terwijl niemand van hen ooit gehoord heeft en die zeker nooit door iemand verkozen zijn ! ,ze hebben ergers een kraan opengedraaid van een vat vol machtswellustelingen en beroeps agitatoren met slecht één doel het plebs eronder houden !

  2. Jullie kunnen misschien ook eens de mening vragen aan iemand die in het pre Corona tijdperk het rekenwonder van de NVA was, ex/minister van financiën Van Overtveldt, die een put van 12 miljard na liet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *