Over het moddergevecht tussen KVS-gutmensch Jan Goossens en zijn Malinese bitch Rokia Traoré – 't Scheldt

Over het moddergevecht tussen KVS-gutmensch Jan Goossens en zijn Malinese bitch Rokia Traoré

Er was een tijd dat Jan Goossens de lezende Vlaming op stang kwam jagen met onverdraagzame opiniestukken over tolerantie. Al wie de multiculturele zegeningen nuanceerde was een racist die niets van democratie begreep…

Er was een tijd dat Jan Goossens de lezende Vlaming op stang kwam jagen met onverdraagzame opiniestukken over tolerantie. Al wie de multiculturele zegeningen nuanceerde was een racist die niets van democratie begreep.

**

Vandaag beleeft Janneman een in de pers uitgesmeerde miserie met zijn exotische ex. Of hoe onverdraaglijke betweters die het bedje spreiden voor een gekleurd paradijs ook het bed kunnen worden uitgetrapt. En dat terwijl hun natte droom nog onafgewerkt was.

Jan Goossens was artistiek directeur van de Brusselse KVS en benutte zijn onmiskenbaar talent helaas voor een maatschappijvormend traject dat de multiculturele werkelijkheid (!) moest ondersteunen, promoten, verdedigen en opdringen. Je was een mens van goede wil en smaak als je dit onderschreef (Jan was bijzonder bedreven in petitie-pooierij) en een verzuurde populist als je dat niet deed. Mensen Zonder Papieren, junkies, Onbegrepen Kunstenaars, niet-blanken, enkele linkse arbeiders en pruilende cultuurbobo’s waren dé doelgroep voor zijn gesubsidieerde theaterutopie. Iedereen aan de foute rechterzijde van de gemeenschap (en dat waren er ontieglijk veel binnen zijn tunnelvisie) bleek een te bekampen vijand. Maar kijk hoe de liefde de zeden kan verzachten. Op een keer zag Jantje eens Malinese pruimen hangen en dat explodeerde in de ideale gemeenschap van zijn dromen. Tot de idylle zich in multiculturele scherven uiteen reet.

Na zijn KVS-heerschappij (‘Te veel een mannenproject’, bekende hij op de site Bruzz) lonkte het Festival van multicultureel Marseille. Trots op zijn banden met Afrika pendelde hij tussendoor naar Mali, want hij koesterde een relatie met de populaire zangeres Rokia Traoré met wie hij een 5-jarige dochter heeft. Die artieste deelt nogal wat emoties met haar tienduizenden fans. Ook haar fake news over seksueel wangedrag en alcoholmisbruik van Jan G. Een gemanipuleerde video, valse klachten, niet nagekomen bezoekafspraken, dreigementen, leugens, belemmering van het onderzoek, het hield niet op. Bovendien is ze verwikkeld in een vechtscheiding over haar eerste kind. Ze werd na een aanhoudingsmandaat 2 weken opgesloten in een Franse cel. Na haar door de fans vet gesmaakte hongerstaking barstte een steunactie los en duizenden volgers vermaledijdden onze Jan. Vrij onder voorwaarden ontvluchtte ze Frankrijk en momenteel bekladt ze op gulle wijze de ‘racistische’ justitie in Europa. Goossens heeft zijn kind nu al 14 maanden moeten missen.

Ergens wens je niemand een onterechte beschuldigingsklucht toe, laat staan dergelijk dramatisch gemis. Het is duidelijk dat de dame in kwestie hier een karaktermoord ensceneert die op een groot podium wordt gespeeld. Maar ergens vragen we ons toch ook af of Janneman niet tenminste 1 minuut heeft stilgestaan bij zijn keuze voor een minder makkelijke mix op lange afstand. Met een niet zo progressief blits meiske van hier had hij ook in een bak vol ellende kunnen belanden, dat is waar. Daar had hij echter niet zo expansief mee kunnen uitpakken binnen zijn elitaire borrel-bubbel. Uitgekreten door een slachtoffer van racisme, je zult het maar meemaken. Misschien kan Jan gaan aankloppen bij al die ondertekenaars van zijn petities. Misschien kan hij de jaknikkers die zijn opiniestukken gulzig oplikten even aanspreken. Misschien kan hij op de boemel gaan met papa Paul die alles van zure pruimen weet. Ach Jan, je hebt gewoon steeds gelijk gehad, jongen: de blanke heeft het altijd gedaan!

2 reacties op “Over het moddergevecht tussen KVS-gutmensch Jan Goossens en zijn Malinese bitch Rokia Traoré

  1. Hahaha de multiculturele toer .. je moet het beleven om te weten wat het is …. tenzij je meer verstand hebt van pruimen …..

  2. Tja, la négritude…. hoeveel Westerlingen vallen er niet voor, letterlijk, figuurlijk én financieel ? Zowel mannen als vrouwen…. Story’s à volonté nietwaar, voor wie het allemaal een beetje volgt. Waar te beginnen (zucht). Laten we beginnen met onze mannen, of een bep. segment ervan. Dat segment betreft dan vnl. de man van middelbare leeftijd, gescheiden of weduwnaar of gewoon ietwat een ‘loser’, eenzaam ook in de liefde, teleurgesteld, enz maar wel met een doorgaans redelijk flink opgebouwd kapitaal aan spaarcenten etc. Nu, de gustibus et coloribus non disputandum est zou Ward De Bever zeggen, en zodoende zitten de vliegtuigen behoorlijk vol met deze redelijk wanhopige lieden (we spreken niet over de ‘players’, de ‘butterflies’, de ‘flierefluiters’;-) richting de tropics zijnde Thailand, de Filippijnen, het Oostblok, Cuba, Domin. Rep., enz maar ook…Afrika, dark is beautiful en als je die kontjes ziet dansen, olala, dan danst het u voor de ogen, toch ? Niet ? Ook goed;-). Enfin, alzo trekken velen naar bv. Kenia, Senegal, Ivoorkust, enz voor een soort Dark Safari. In tijden van internet wordt er dan veelal eerst ‘contact’ gelegd in eigen land, en als hun kop zot genoeg staat (de grote kop en de euh kleine;-) waagt men de oversteek. Nu, er zijn genoeg voorbeelden van geslaagde huwelijken of relaties, maar dan meestal in de Aziatische landen. In Afrika is het soms ‘andere koek’. Een paar jaar geleden bv., in Kameroen (ja, da’s Afrika, rosse;-) : gezien o.a. op de RTBF, op vrij korte tijd waren er een 14-tal Belgische/Franse mannen daar een bizarre dood gestorven, geen malaria of zo, laat staan corona, maar vrij obscuur. Ze waren dus met een Kameroense tortelduif in de weer. Maar die (extended) family begon dan die mannen hun familie onder druk te zetten voor….veel geld. De hospitaalkosten (?), de begrafenis, enz het liep in de vele 1000-en euro’s. Een reporter uit België ging de zaak eens nader onderzoeken, maar botste op een muur van stilzwijgen bij de locals, ook bij de politie (zo corrupt als in al die kl….landen), de kist kon niet meer opgegraven worden, enz enfin een hele story maar die mannen konden dus fluiten naar hun black paradise, en waren gepluimd tot en met.
    Na onze mannen, onze vrouwtjes….Ja, la négritude nietwaar, donkere mannen liggen vrij goed in de markt bij een bep. segment van onze westerse deernes… Men vindt ze dus ook in bv Kenia, Senegal, Cuba, Dom. Rep., Brazilië, de tropics quoi met de nadruk op ‘pic’;-). O ja, hét sex-paradijs voor vrouwen is het onooglijke Gambia, geprangd in het veel grotere Senegal, ook druk bezocht. Gambia dus (heb ik ook eens bezocht naast een 12-tal andere Afr. landen, yep) en there it all happens…. Overigens zijn er talloze docu’s geweest op de Belg./Ned./Eng/ Duitse/Franse TV over dit (sex)fenomeen. Vrij veel vrouwen van middelbare leeftijd, dikwijls niet al te appetijtelijk (engelsen….) maar soms ook niet mis, die dikwijls enkele keren per jaar naar ginds afzakken voor sea, sun & s.. net zoals de mannen naar hogergenoemde oorden wereldwijd. Bemerking : als een (alleenstaande) man naar bv Thailand trekt is dat een ‘vunzige sextoerist’, als een vrouw hetzelfde doet in hogergenoemde landen noemen zij dat eufemistisch “een vakantie-liefde”, tja…
    Bon, ieder diertje zijn pleziertje maar die vrouwen worden van bij aankomst onophoudelijk ‘het hof gemaakt’ door die ‘beach boys’ (o ja, Jamaica was ik nog vergeten !) op het strand met allerlei smoesjes (‘can I be your guide’, for free…), of soms vrij rechttoe-rechtaan. En zodoende hebben die gozers, in tegenstelling tot de mensen op de cacao of andere plantages, of als bediende in een toeristenhotel, een herenleven : met hun’ verovering’ voor 2 weken (of later opnieuw, of de jack-pot = een huwelijk !) in de leuke bars, duurdere restaurants, comfortabele bedden, en uiteraard de nodige ‘presents’ (T-shirts, blitse schoenen, horloge, pet, bling-bling, je haalt ze er zo uit, de proleten). Bij afscheid (come back soon, my darling !) nog een forse ‘afscheidspremie’, en dan is het uitkijken naar de volgende aankomende vlucht met vers vlees uit (een gok) Scandinavië, Holland, Italy, England, Germany, enz. Sommigen hebben zelfs een volledig huis kunnen bouwen, en een dure scooter kopen, die ‘boomsters’….Natuurlijk, alles heeft een keerzijde, kunnen ze dat niet doen tot hun pensioen, westerlingen (m/v/x) lusten een groen blaadje, yep.
    Maar alles kan beter ! Dank(?) zij het internet wordt er wereldwijd contact gelegd vanuit vnl. (meermaals op TV gezien, niet ?) Ghana, Nigeria, Ivoorkust, enz met westerse prooien (vooral Amerikanen zijn zo naïef als ze groot of vet zijn;-). Op die ‘contactsides’ zitten dan de godganse dag gozers aan de PC op zoek naar (‘fishing’) geschikte prooien (m/v) die ze dan eerst bedelven met de mooiste attenties, de vriendelijkste friendship-berichten, enfin je bent charmeur of je bent het niet, en als ze moe zijn worden ze afgelost door een collega, eender wie, de westerse man bv denkt te doen te hebben met een leuke mokkel terwijl een jeugdige knaap het overgenomen heeft en intussen weet wàt hij precies moet uitwisselen qua info. En een foto om te ‘skypen’ of hoe heet dat, dan nemen ze een foto van 1 of ander blitz model uit hun omgeving.
    En ja, zo zag ik onlangs op TV dat bep. van onze dames hier in de Lage Landen, echte fortuinen kwijtgespeeld zijn aan die oplichters (bv. 200.000 euro ! jaja) en nog leren wij niet bij. Ook Nigeriaanse opli chters kennen we intussen, via een andere taktiek : wie van ons heeft nog nooit een mail ontvangen met de nodige taalfouten in het engels met als klassieke inhoud : ‘ik ben de erfgenaam van een olie-baron etc en kan die erfenis pas krijgen als een blablabla, als u mij uw rekening geeft (maar stort dan wel een som voor de ‘onkosten’….) dan krijgt u 30 % (bv) van het ganse kapitaal (dat zgn in de miljoenen loopt…). En geloof het of niet, elk jaar worden hier en elders ondernemers (toch geen boerkes, toch ??) voor miljoenen of miljarden in de maling genomen, hebberig als ze zijn voor die 30 %, hohoho. Ongelooflijk maar waar. En zo heeft u, beste burgers, boeren en buitenlui, weer eens een ander facet van de multi-culti gezien, al mogen we het niet zo euh zwart inzien;-)).De multiculturele toer, ‘t zijn…toeren, ‘k zou er toch eens een boek over moeten schrijven, na m’n bezoek(en) aan de 5 continenten {65 landen}. We reizen om te leren, en soms rijzen ons de haren ten berge (de punk-tijd is helaas (alhoewel) voorbij). Wat Afrika betreft, leuk kont-inent vooral voor de beesjes (de tortelduifjes !;-), mààr ze gaan vlot van 1 miljard (niet de beesjes, de mensjes) naar 2 miljard de komende decennia (Nigeria zit nu al aan 500 miljoen meen ik, Egypte 100 miljoen, Congo idem), enz en er staat nog wat op het menu qua klimaatverandering, verwoestijning, verstedelijking, watersnood en watertekort, ethnische conflicten, epidemiën, werkloosheid, enz enz ja, ‘t zijn inderdaad ‘toeren’. Schrijf dat maar allemaal op in uw atoma-schrift tegen de volgende overhoring, rosse, u kunt beschikken !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *