Over het moddergevecht tussen KVS-gutmensch Jan Goossens en zijn Malinese bitch Rokia Traoré – 't Scheldt

Over het moddergevecht tussen KVS-gutmensch Jan Goossens en zijn Malinese bitch Rokia Traoré

Er was een tijd dat Jan Goossens de lezende Vlaming op stang kwam jagen met onverdraagzame opiniestukken over tolerantie. Al wie de multiculturele zegeningen nuanceerde was een racist die niets van democratie begreep…

Er was een tijd dat Jan Goossens de lezende Vlaming op stang kwam jagen met onverdraagzame opiniestukken over tolerantie. Al wie de multiculturele zegeningen nuanceerde was een racist die niets van democratie begreep.

**

Vandaag beleeft Janneman een in de pers uitgesmeerde miserie met zijn exotische ex. Of hoe onverdraaglijke betweters die het bedje spreiden voor een gekleurd paradijs ook het bed kunnen worden uitgetrapt. En dat terwijl hun natte droom nog onafgewerkt was.

Jan Goossens was artistiek directeur van de Brusselse KVS en benutte zijn onmiskenbaar talent helaas voor een maatschappijvormend traject dat de multiculturele werkelijkheid (!) moest ondersteunen, promoten, verdedigen en opdringen. Je was een mens van goede wil en smaak als je dit onderschreef (Jan was bijzonder bedreven in petitie-pooierij) en een verzuurde populist als je dat niet deed. Mensen Zonder Papieren, junkies, Onbegrepen Kunstenaars, niet-blanken, enkele linkse arbeiders en pruilende cultuurbobo’s waren dé doelgroep voor zijn gesubsidieerde theaterutopie. Iedereen aan de foute rechterzijde van de gemeenschap (en dat waren er ontieglijk veel binnen zijn tunnelvisie) bleek een te bekampen vijand. Maar kijk hoe de liefde de zeden kan verzachten. Op een keer zag Jantje eens Malinese pruimen hangen en dat explodeerde in de ideale gemeenschap van zijn dromen. Tot de idylle zich in multiculturele scherven uiteen reet.

Na zijn KVS-heerschappij (‘Te veel een mannenproject’, bekende hij op de site Bruzz) lonkte het Festival van multicultureel Marseille. Trots op zijn banden met Afrika pendelde hij tussendoor naar Mali, want hij koesterde een relatie met de populaire zangeres Rokia Traoré met wie hij een 5-jarige dochter heeft. Die artieste deelt nogal wat emoties met haar tienduizenden fans. Ook haar fake news over seksueel wangedrag en alcoholmisbruik van Jan G. Een gemanipuleerde video, valse klachten, niet nagekomen bezoekafspraken, dreigementen, leugens, belemmering van het onderzoek, het hield niet op. Bovendien is ze verwikkeld in een vechtscheiding over haar eerste kind. Ze werd na een aanhoudingsmandaat 2 weken opgesloten in een Franse cel. Na haar door de fans vet gesmaakte hongerstaking barstte een steunactie los en duizenden volgers vermaledijdden onze Jan. Vrij onder voorwaarden ontvluchtte ze Frankrijk en momenteel bekladt ze op gulle wijze de ‘racistische’ justitie in Europa. Goossens heeft zijn kind nu al 14 maanden moeten missen.

Ergens wens je niemand een onterechte beschuldigingsklucht toe, laat staan dergelijk dramatisch gemis. Het is duidelijk dat de dame in kwestie hier een karaktermoord ensceneert die op een groot podium wordt gespeeld. Maar ergens vragen we ons toch ook af of Janneman niet tenminste 1 minuut heeft stilgestaan bij zijn keuze voor een minder makkelijke mix op lange afstand. Met een niet zo progressief blits meiske van hier had hij ook in een bak vol ellende kunnen belanden, dat is waar. Daar had hij echter niet zo expansief mee kunnen uitpakken binnen zijn elitaire borrel-bubbel. Uitgekreten door een slachtoffer van racisme, je zult het maar meemaken. Misschien kan Jan gaan aankloppen bij al die ondertekenaars van zijn petities. Misschien kan hij de jaknikkers die zijn opiniestukken gulzig oplikten even aanspreken. Misschien kan hij op de boemel gaan met papa Paul die alles van zure pruimen weet. Ach Jan, je hebt gewoon steeds gelijk gehad, jongen: de blanke heeft het altijd gedaan!

1 reactie op “Over het moddergevecht tussen KVS-gutmensch Jan Goossens en zijn Malinese bitch Rokia Traoré

  1. Hahaha de multiculturele toer .. je moet het beleven om te weten wat het is …. tenzij je meer verstand hebt van pruimen …..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Aanmelden
Wachtwoord kwijt? Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt dan een link om een nieuw wachtwoord aan te maken via de e-mail.