ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Over Bart De Wever en Kris Peeters… – 't Scheldt

Over Bart De Wever en Kris Peeters…

N.a.v. de recente uitspraken van Bart De Wever, historicus, over Kris Peeters “die beter zijn aderen zou openen”, zoals de oude Romeinen deden die overbodig werden…

N.a.v. de recente uitspraken van Bart De Wever, historicus, over Kris Peeters “die beter zijn aderen zou openen”, zoals de oude Romeinen deden die overbodig werden…

3 reacties op “Over Bart De Wever en Kris Peeters…

  1. Misschien dienen die ex missen en seks geobsedeerde wijven wel om de blauwe Logebroeders te blowen ,een ander nut zie ik er niet zo direct in zitten ,Buiten kabouter plop ,Urbanus ,en Jacques Vermeiren die nog enig humor gehalte hebben -alhoewel een buikdans van Maggie de betonblok ook wel enig leedvermaak zou kunnen opleveren -is er het plebs dat zich blauw ergert aan deze maffiose kliek graaiers , een partij kan je ze moeilijk noemen .
    De naast de pot pissers de Wael , en Gwijde verafstoot alsook de orakels van Brakel die de zelfbediening op alle departementen tot een kunst hebben verheven horen meer thuis in werkkampen en goelags , waar hun Links Liberaal ideeëngoed door vorm van lobotomie kan herleid worden tot nul , en ze verder rustig kunnen uitbollen in een gekkenhuis.

    Spreuk van de dag ; Door de recente besparingen zal het licht aan het einde van de tunnel worden gedoofd

  2. Kris Peeters,gepatenteerd nikser mag nu elke maand niet zijn aders maar zijn portefeuille openhouden voor het EU manna van 20.000€, of hoe dom zijn tegenwoordig véél opbrengt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *