ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Oproep – 't Scheldt

4 reacties op “Oproep

  1. Het Grondwettelijk Hof heeft toch uitspraak gedaan inzake hoofddoek, dat een Brusselse Hogeschool “Fransico Ferrer” WEL neutraliteit mag opleggen, dus ook tegenover fanatieke moslima’s. Het arrest 81/2020 luidt samengevat ; “De mogelijkheid voor de inrichtende macht van een officiële school om, met het oog op het creëren van een volkomen NEUTRALE educatieve omgeving, de leerlingen te verbieden zichtbare religieuze tekens te dragen IS GRONDWETTIG ! Waarom dan geen wet uitvaardigen die dit voor ALLE scholen zou verplichten. België is toch een LEKENSTAAT weliswaar met godsdienstvrijheid. Dus moet een werkgever dat eveneens per zijn specifieke bedrijfscultuur in het Arbeidsreglement kunnen vermelden en dat ter ondertekening bij aanwerving aan de neofiet voorleggen. Trouwens waarom wordt er niet manu militari opgetreden tegen die betogers omdat zij de 1,5 meter “distancing” niet respecteren. Waarom weeral die als zogezegde “verdraagzaamheid” gecamoufleerde Permissiviteit ? Om niet ten onrechte als vermeend “racist” gestigmatiseerd te worden want politiek-correct beschouwd zouden sommige gelovigen immers een apart mensenras wezen, uiteraard geldt dit niet voor Christenen, dat lijkt de Linkse Loge Kerk zo verordend te hebben.

  2. Ook het Antwerpse Hof van Beroep heeft in dec 2019 een arrest geveld dat 2 scholen in Maasmechelen toelaat om een verbod op religieuze tekens te stellen om de neutraliteit van het onderwijs te waarborgen en TERECHT. Wat de Rechter in Eerste aanleg vonniste was pure en onversneden islamofilie.

  3. Goed nu nog in alle scholen en op de werkvloer en we zijn terug een stapje dichter bij de nieuwe verlichting. Weg met dit fascisten geloof. En vrouw dominantie.. kind huwelijken en verheerlijken van pedofilie !!!

  4. “Die vrouwen zijn “veel te oud” voor mij. Ik verkies mijn kindbruidje Aisha bint Abu Bakr dat ik mee op mijn vliegende paard kon meenemen toen ik destijds opsteeg naar het Paradijs vanaf de Al Aqsa moskee. Al goed dat ik ze stevig vastgebonden had vooraleer op te stijgen, zodat ze er onderweg niet is afgewaaid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *