ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Opnieuw slecht geadviseerd door woordvoerder Steffen Van Roosbroeck: Wouter Beke mist historische kans om op Vlaamse feestdag ontslag te nemen… – 't Scheldt

Opnieuw slecht geadviseerd door woordvoerder Steffen Van Roosbroeck: Wouter Beke mist historische kans om op Vlaamse feestdag ontslag te nemen…

Rik Van Cauwelaert, de éminence grise van de politieke verslaggeving, legt haarfijn uit dat de positie van Wouter Beke én Maggie De Block stilaan onhoudbaar wordt. ‘tScheldt doet er een intieme analyse bij de van de rol van de woordvoerder van Beke, een zekere Steffen Van Roosbroeck

Featured Video Play Icon

In de besloten salons van de politieke macht wordt er nooit openlijk over ‘tScheldt gesproken, wel in bedekte termen, meestal al lachend, giechelend, gniffelend en gnuivend, één enkeling al gierend en hikkend van een niet te stoppen slappe lach. Diegene die niet lacht is meestal woedend.

Onder het zacht wegklinken van champagneglazen wordt er gefluisterd dat ‘tScheldt op zoek is naar de scalp van Wouter Beke. Voor alle duidelijheid, wij protesteren tegen dit soort van beeldspraak wegens te veel ‘Apache’, een gesubsidieerde Indianenstal in het Borgerhoutse Islamreservaat waar het niet meer prettig toeven is.

‘tScheldt is niet op zoek naar de scalp van Wouter Beke, we willen hem gewoon verwijderd zien uit de politiek. En dat houdt ook in elke maatschappelijk relevante functie betaald door het volk. Dat houdt bij uitbreiding ook elke functie in die gepaard gaat met macht. Nog meer uitgebreid houdt dat ook elke positie in die uitgeoefend wordt in vrijheid en autonomie.

Wouter Beke hoort volgens ‘tScheldt thuis in de gevangenis.

Niet voor de rest van zijn leven, maar minstens tijdelijk, heel lang, om boete te doen voor elke bejaarde die door zijn toedoen is overleden. En voor elke leugen die hij de laatste 20 jaar met uitgestreken gezicht gelanceerd heeft om er zelf beter van te worden. Hij ziet er uit als een koorknaap maar in wezen is Wouter Beke een manipulateur eerste klas. Wouter Beke is de typische bankdirecteur die denkt dat hij altijd gelijk heeft en na 20 jaar bankieren een kerkhof van failliete bedrijven en ondernemers rond zijn bank achterlaat.

Maar nee, ‘tScheldt is niet op zoek naar de scalp van Wouter Beke.

‘tScheldt is op zoek naar het verwijderen van de volledige augiasstal die Wouter Beke van het CD&V partijhoofdkwartier meesleurde naar het ministerie van Welzijn, na de verkiezingsnederlaag van de CD&V in 2019!

Centraal in deze augiasstal resideert woordvoerder Steffen Van Roosbroeck, vermoedelijk nog meer verantwoordelijk voor de laatste CD&V verkiezingsnederlaag dan Wouter Beke zelf. Van Roosbroeck is een schoolvoorbeeld van mensen die opereren in de schaduw van de macht. De extreem rancuneuze Van Roosbroeck houdt er daarbovenop een zwartboek op na van iedereen die hem en Wouter Beke een strobreed in de weg legde om daar dan later, vanuit de schaduw van de macht, mee af te rekenen.

Wouter Beke en zijn woordvoerder Steffen Van Roosbroeck

Als er ergens messen in ruggen in de wijde omtrek van de CD&V te vinden zijn, dragen de meeste de vingerafdrukken van Steffen Van Roosbroeck. Wie vandaag in het Europees Parlement bij de Christen Democraten de naam Steffen Van Roosbroeck laat vallen, is getuige van extreme opluchting dat deze ‘parvenu‘, zoals hij omschreven wordt, uit de cenakels van de CD&V verwijderd is en door Wouter Beke is meegenomen naar het ministerie van Welzijn. Binnen de CD&V zijn er daarnaast de niet meer te ontkennen geruchten over een #metoo problematiek rond Van Roosbroeck waar naar de buitenwereld toe angstvallig wordt over gezwegen uit angst voor represailles vanuit ‘de schaduw van de macht’.

In bijlage een gesprek met Rik Van Cauwelaert, de éminence grise van de politieke verslaggeving, die haarfijn uitlegt dat de positie van Wouter Beke én Maggie De Block stilaan onhoudbaar wordt.

***

Lees ook (en huil):

Interne conflicten in kabinet Wouter Beke: administratie één grote puinhoop Klik HIER.

Wouter Beke vergroot crisis door partijgenote te benoemen tot hoofd taskforce. Klik HIER.

Masker valt af: Wouter Beke geeft toe dat hij geen cijfers wil communiceren… Klik HIER.

Tsjevenstreek in coronatijd: Wouter Beke legt schuld van ontbrekende testers bij De Backer Klik HIER.

Breaking News: Wouter Beke wordt minister van Werk en Economie (hemelkoren huilen) Klik HIER.

Mijnheer Beke: “Moeten verplegers besmet met corona blijven werken”? Klik HIER.

Privé-chauffeur gooit Wouter B. uit wagen na tsjevenstreek. Klik HIER.

***

Steun ‘tScheldt, het enige nog overblijvende eiland van het Gezond Verstand, in een oceaan van politieke correctheid… Verzorg je zelf. Kies een abonnement:

1 reactie op “Opnieuw slecht geadviseerd door woordvoerder Steffen Van Roosbroeck: Wouter Beke mist historische kans om op Vlaamse feestdag ontslag te nemen…

  1. Het meest wraakroepende nog is dat dat type huichelaars ondanks hun gepatenteerde onbekwaamheid moeiteloos op een vetgbetaalde luiaardspost kunnen blijven parasiteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *