ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Opgepast voor groene inbraakgolf! – 't Scheldt

Opgepast voor groene inbraakgolf!

Bendeleider Kristof Calvo is nog altijd voortvluchtig op de fietsostrade tussen het stadhuis van Mechelen en de Wetstraat 16 in Brussel. De federale politie hoopt deze Mechelaar van Catalaanse komaf zo spoedig mogelijk te kunnen inrekenen. Gevreesd wordt dat Kristof Calvo veel gevaarlijker zou kunnen zijn dan algemeen wordt aangenomen.

Bendeleider Kristof Calvo is nog altijd voortvluchtig op de fietsostrade tussen het stadhuis van Mechelen en de Wetstraat 16 in Brussel. De federale politie hoopt deze Mechelaar van Catalaanse komaf zo spoedig mogelijk te kunnen inrekenen. Gevreesd wordt dat Kristof Calvo veel gevaarlijker zou kunnen zijn dan algemeen wordt aangenomen.

Wat blijkt na grondige lezing van de kleine lettertjes in de Nieuwe Groene Fiscale Bijbel? Krisof Calvo en zijn militante trawanten willen van elke Vlaming weten of hij thuis flessen wijn bewaart, kunst aan de muur heeft hangen of zeldzame boekwerken gedrukt op de persen van Plantin & Moretus in de bibliofiele boekenkast koestert. Wanneer deze met zorg en goede smaak, met hard werken verdiende centen of door erfenis verkregen waardevolle, emotioneel betekenisvolle spullen meer dan 5000 euro waard blijken, zal ook dit privaat bezit bij uw vermogen worden geteld en navenant worden belast. Het is nog raar dat de Groene Belastingsindex de zwemvijver, de gerecycleerde designtuinmeubelen, de hybride grasmachine, de zelfrijdende bakfiets en het met eigen ademtocht opgeblazen springkasteel over het hoofd heeft gezien!

Opa’s dieseltje

Het middeleeuwse calvinisme van Johannes Calvijn (1509-1564) was voor veel verstandige, onafhankelijke en rekkelijke geesten geen pretje. Het als eigentijds en noodzakelijk vermomde calvonisme – de klimaatgodsdienst van Kristof Calvo (1987 – ?) – dreigt op een alles en iedereen verstikkende Groene Dictatuur uit te draaien die zijn gelijke in de geschiedenis van Vlaanderen en België niet kent. Uw elektriciteitsfactuur piekt. Opa’s dieseltje mag de stad niet meer in.

Betaald parkeren wordt onbetaalbaar. U heeft een blanco cheque uitgeschreven voor andermans windmolens en zonnepanelen. Naar verluidt werd tijdens een recent groen politbureau geopperd ook de kotelet, de chateaubriand en de zoetwaterpaling extra te belasten. Belastingvermindering voor spliterwten, aardpeer en in biologische stadstuinen gekweekte rabarber wordt in beraad gehouden voor de eerstvolgende geheime zitting in het groene kamerpluche van alternativo Calvo, aldus een bron dicht bij dit zorgwekkende dossier.

Groene belastingtsunami

België speelt al meer dan een halve eeuw in de eerste kolom van de Champions League wanneer het om belastingen gaat. Roerend, onroerend, arbeid, bedrijfswinst, vermogen, niets meer opbrengende spaarboekje, extra pensioenpijlers of erfenis: lijdend en bloedend op de knieën voor alle 14 staties van de kruisweg zult gij u appelblauwzeegroen betalen. In ruil krijgen we een slecht functionerende, moddervette Belgische overheid. Een gammele staat die er niet in slaagt haar kerntaken naar behoren uit te voeren. Trein, tram, bus: een zootje. Justitie en gevangeniswezen: een ramp. Jeugdzorg, psychiatrie, zorg voor iedereen met een beperking: een schande. Infrastructuur: een ontwikkelingsland. Het antwoord van Groen? Met hun bemoste en met zeewier beslijkte zevenmijlslaarzen zullen ze uw uit noodzaak beveiligde voordeur komen instampen om uit te vogelen of u iets van waarde bezit dat aan het 1984-oog van de fiscus is ontsnapt. Schaamteloos, driewerf schaamteloos. In een verkiezingsdruksel van Calvo lezen we: ‘Ik geloof in België. Ik hou van dit eigenzinnig maar mooi land. Samen maken we het menselijker, eerlijker en gezonder’.

Wie kiest voor Groen kiest voor la Belgique , voor Ecolo, de PS van Di Rupo/Magnette en het getoeter van het Noord-Koreaanse huisorkest PvdA/PTB, met een stalen stok gedirigeerd door Peter Mertens en Raoul Hedebouw. Vlaming, let op uw zak! Vlaming, let op uw zaak!

Suskewiet

***

Vlaanderen staat aan de rand van de afgrond. Steun ‘tScheldt!

2 reacties op “Opgepast voor groene inbraakgolf!

  1. Het is dus duidelijk ,niet werken kan je met dergelijke groene fascisten mooi wat opleveren ,zij zullen de luxe voor hun vazallen wel gaan halen bij hen die nog wel hun dagelijks brood verdienen met werken ,in mijn buurt komen ze massaal wonen ,weggetrokken uit hun multikul “diversiteits” bastion borg-er -occo waar al massaal belastinggeld is ingepompt door het extreem linkse districtsbestuur voor opwaardering ” waarmee ze bedoelen faciliteiten voor hun import kiesvee die snel snel een Belgisch paspoort krijgen plus de nodige zilverlingen om de overgebleven Vlaamse sukkelaars verder te molesteren , beroven , en in elkaar te slaan ,nu ben ik blijkbaar de enige in mijn buurt die dat met argusogen aan ziet ,!!

  2. Leve het ECO-fascisme en onze groene geitwenwollen sokken. Waarom autorijden als ge het ook met een ossewagen kunt. Waarom nadenken vor men spreekt, groene prietpraat raaskallen is toch gemakkelijker want van andsenken wordt men toch zo moe, dat is slechts goed voor Populisten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *