ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent OpenVld-woordvoerster Zelfa Madhloum aan het werk in de kantine van Uw voetbalclub… houd Uw portemonnee toe! – 't Scheldt

OpenVld-woordvoerster Zelfa Madhloum aan het werk in de kantine van Uw voetbalclub… houd Uw portemonnee toe!

Zelfa Madhloum, de PR-verantwoordelijke van OpenVld-baas Lachaert de Leugenaar, Egbert voor de Vrienden, en de deeltijdse woordvoerster van de OpenVld komt een beetje opnieuw in opspraak…

De voltijds Irakese Zelfa Madhloum, de persoonlijke PR-verantwoordelijke van Lachaert de Leugenaar, Egbert voor de Vrienden, en de deeltijdse woordvoerster van de OpenVld, kwam enkele weken geleden onder vuur te liggen.

Aan haar CV bleken een paar haken en ogen te zitten, die niet direct vertrouwen inboezemden. Zo bleek ze zich in het verleden in kranten te hebben geprofileerd als de spreekbuis van de Irakezen in Irak en lijkt het erop dat haar hart als politicus eerder in Irak ligt dan in België.

Daarbovenop kwam het feit dat ze zich ook profileerde als ‘serial entrepreneur’, een titel die goed klinkt en uiteraard erg goed valt bij de ondernemende kiezers van de OpenVld. Alleen is Zelfa Madhloum evenveel serial entrepreneur als Sihame El Kaouakibidinges (het-zijn-zo-goed-als-altijd-witte-mannen) ballerina is. Op de website van haar bedrijf staan grote gedeelten in het Latijn en wordt er ‘gestoeft’ met getuigenissen van partners die het bedrijf van Zelfa bewieroken…. getuigen die volgens Google alleen maar bestaan… op de website van Zelfa.

Het verhaal van Zelfa Madhloum op ‘tScheldt deed daarop verschillende getuigen naar voor komen die nog andere elementen over Zelfa aan het licht brachten.

Zo blijkt Zelfa in haar vrije tijd ook scheidsrechter te zijn. Dat is natuurlijk een eerbiedwaardige bezigheid. Maar volgens verschillende bronnen gebruikt Zelfa haar scheidsrechteroutfit om een ongemakkelijke link te leggen tussen scheidsrechteren en zaken doen. Op verschillende clubs waar Zelfa en collega’s scheidsrechteren mogen de scheidsrechters na de match aanschuiven aan een lunch. Het is daar dat Zelfa dan aan de lokale voetbalbonzen vraagt om mee te investeren in haar voedingsbedrijf.

Een scheidsrechter die vraagt om mee te investeren in haar bedrijf creëert altijd ongemakkelijke stiltes en nietszeggende antwoorden, want scheidsrechters komen natuurlijk later terug op dezelfde club om andere matchen te scheidsrechteren.

Een bron schreef dat een afwijzing van een lokale voetbalbestuurder om mee te investeren in haar bedrijf Zelfa zo boos maakte dat ze de club nog voor de maaltijd verliet.

Misschien is het een Irakees gebruik om als scheidsrechter zaken te doen op de clubs waar je komt scheidsrechteren, in België is dat eigenlijk not-done.

Misschien kan Egbert Lachaert, de voorzitter van de OpenVld, de zogenaamde partij van de ondernemers, Zelfa Madhloum even apart nemen en haar uitleggen dat een scheidsrechteruniform niet dient om ‘serial entrepreneur’ te spelen?

***

Lees ook:

Het spookbedrijf van Zelfa Madhloum, woordvoerster Open-Vld. Klik HIER.

Waarom zegt partijvoorzitter Lachaert dat zijn PR-verantwoordelijke Zelfa Madhloum belastingen in België betaalt? Klik HIER.

Waarom het gejeremieer van Zelfa Madhloum wel heel goedkoop is. Klik HIER.

Zelfa Madhloum, de nieuwe woordvoerder van de OpenVld. Klik HIER.

***

De OpenVld als Moslimpartij van Bart Somers is bezig aan een race naar de onderkant van de kiesdrempel. Het ‘tScheldt helpt hem daarbij graag een handje. Steun ‘tScheldt. Kies een abonnement:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *