ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Open brief aan Benjamin Dalle (CD&V), minister van Media – 't Scheldt

Open brief aan Benjamin Dalle (CD&V), minister van Media

Geachte meneer de minister,

Wij lazen de volgende uitspraak van U in Het Laagste Nieuws (11 september 2020, blz 3), een krant waar U het bijzonder goed mee kan vinden.

“Dat een satirische website als ‘tScheldt – wat je volgens mij geen redactie kan noemen – die foto’s publiceert, keur ik ten stelligste af. Zij gaan volledig voorbij aan de zware impact die dat kan hebben. Dit is allesbehalve onschuldig.”

Beste Benjamin, U heeft zichzelf waarschijnlijk teveel afgerukt in het verleden, om nog klaar te kunnen zien in wat er werkelijk in de wereld gebeurt.

Uw uitspraak is in de eerste plaats grotesk. Vervolgens is het een pure leugen. Ten derde is het een geweldig voorbeeld van ‘Trial By Media’.

De waarheid is nochtans super eenvoudig:

 • NOOIT heeft ‘tScheldt de foto’s van Uw zichzelf bevlekkende vrienden gepubliceerd!
 • Op GEEN ENKEL MOMENT heeft ‘tScheldt een NAAKTFOTO of een PORNOFILM van uw zaadlozende vrienden op de website geplaatst of gedeeld.

Wij hebben 1 foto gepubliceerd, ZONDER HOOFDEN van de zaadzingende onnozelaars én GEBLURRED als illustratie bij een artikel over deze BV’s. Vroeger mocht dat in de journalistiek, een onherkenbare foto plaatsen.

In het artikel dat met deze foto geïllustreerd werd legde ‘tScheldt gewoon #BVLeaks bloot. Een job die normaal is weggelegd voor de honderden door U gesubsidieerde journalisten van de VRT, de VTM of HLN. Maar zij hielden zedig hun mond toe om hun BV-vrienden te beschermen.

We zijn nu in tijden beland waar politiek en media zo met mekaar zijn verweven dat er in Vlaanderen geen vierde macht meer bestaat. Dat werd door U treffend geïllustreerd in HLN van 11 september 2020. U bent niet alleen minister van Media, U bent ook aanklager én U bent tegelijk ook rechter in de grootste krant van het land die dan toevallig dienst mag doen als Uw persoonlijke rechtbankzaal.

Sta ons toe daar zeer grote vraagtekens bij te plaatsen.

U zou er goed aan doen in het openbaar Uw verontschuldigingen aan te bieden aan ‘tScheldt wegens Uw opruiende en leugenachtige verklaringen.

Door Uw verklaringen menen de door U in bescherming genomen lichaamsvochtlekkende BV’s dat ze nu vrije baan hebben om ‘tScheldt aan te vallen met de meest dure advocaten. Toevallig van het advocatenkantoor van Uw partijgenoot Koen Geens, die ook nog eens de minister van Justitie in dit land is. Hoe verweven allemaal.

Door Uw verklaringen meenden de rechters in Brussel, die natuurlijk ook de gazet lezen, dat ‘tScheldt de naaktfoto’s inderdaad had geplaatst. Er was in de rechtbank ook niemand om deze rechters tegen te spreken toen Uw viriele BV’s een onderonsje met de voorzitter van de rechtbank hadden om EENZIJDIG een beschikking op te maken die alle deurwaarders in het land een vrijgeleide geeft om iedereen van ‘tScheldt te achtervolgen met monsterachtige dwangsommen. Want dat is de manier om dit te spelen blijkbaar, de rechtbank gebruiken om éénzijdige vonnissen te bekomen. En de rechtbanken spelen het spel mee. De gewone burger beseft zelfs niet eens dat dit soort van kromspraak bestaat. Mensen en bedrijven veroordelen ZONDER het recht op verdediging… dit is België 2020.

En dat allemaal omdat U GELOGEN heeft in de krant. Als minister.

U bent schuldig!

U bent een minister van Media onwaardig!

U zou juist de minister moeten zijn die een satirisch blad in het Nederlandstalig taalgebied beschermt. Waarom is er anders een minister van Media? Als er morgen iemand van ‘tScheldt wordt neergeklopt of gestoken wegens een cartoon, laten we hopen dat het nooit gebeurt, kom dan AUB niet met Uw hypocriete gezicht de vrijheid van meningsuiting verdedigen in Uw bevriende kranten.

Want U, U kiest ervoor om volwassen mannen, BV’s, omhoog gevallen idioten, te beschermen die door hun eigen stomme schuld in de problemen zijn gekomen.

Maar U zal allicht meer gedaan krijgen van deze BV’s en hun uitgever.

Schande, mijnheer de minister van Media.

Driewerf schande.

***

Wij vechten momenteel voor het voortbestaan van ‘tScheldt. Wij vechten ook voor een tegencultuur. Een tegencultuur van warse denkers en schrijvers. Een cultuur tegen het politiek correcte denken van vandaag, ingebed in grote krantengroepen en hun bedienaars in de politiek zoals Benjamin Dalle. Kies een abonnement:

 

10 reacties op “Open brief aan Benjamin Dalle (CD&V), minister van Media

 1. De waanzin nabij. Eerst foto’s van je fluit doorsturen (die BV’s denken zeker dat er een goudklontje aan hun gat hangt?) en daarna staan krijsen dat ze doorgestuurd worden… Als ik vlees wil zien ga ik wel naar een beenhouwer. Dat heeft tenminste geen pretentie en ligt in de toog ook niet te mekkeren omdat men er naar kijkt.

 2. U poneert de boude stelling “dat kan U (of mij) ook overkomen” zonder het allerminste bewijs. U pleegt hiermee overduidelijk “Laster & Eerroof” tegenover AL die massa welvoeglijke Vlaamse mannen en jongens , die nooit of nimmer dergelijk schunnig exhibitionisme per opname laten circuleren, al zou het zelfs enkel bedoeld zijn ter circulatie onder mede-onwelvoeglijkaards. Op basis van welke imaginaire autoriteit waant u dergelijke flagrante insinuaties te mogen maken, pagadder ? Dat het u kan overkomen (want u stelt “mij”) zegt meer over U dan over ons. Zou u dan ook degelijke opnames hebben laten maken en zou u vrezen dat die opnames ook zouden circuleren tot in Tsjif-Tsjaf-Tsjeefse cenakels ?????? Weeral een reden temeer om nooit maar dan ook nooit een stem te vergooien aan ene van de herschilderde CVP want “Eens getsjeefd, altijd een Tsjeef !”

 3. U poneert de boude stelling “dat kan U (of mij) ook overkomen” zonder het allerminste bewijs. U pleegt hiermee overduidelijk “Laster & Eerroof” tegenover AL die massa welvoeglijke Vlaamse mannen en jongens , die nooit of nimmer dergelijk schunnig exhibitionisme per opname laten circuleren, al zou het zelfs enkel bedoeld zijn ter circulatie onder mede-onwelvoeglijkaards. Op basis van welke imaginaire autoriteit waant u dergelijke flagrante insinuaties te mogen maken, pagadder ? Dat het u kan overkomen (want u stelt “mij”) zegt meer over U dan over ons. Zou u dan ook degelijke opnames hebben laten maken en zou u vrezen dat die opnames ook zouden circuleren tot in Tsjif-Tsjaf-Tsjeefse cenakels ?????? Weeral een reden temeer om nooit maar dan ook nooit een stem te vergooien aan ene van de herschilderde CVP want “Eens getsjeefd, altijd een Tsjeef !”

 4. Wie zijn gat je verbrand.. Moet op de blaren zitten. En hang niet de onschuldige uit. Wie heeft foto’s /filmp gemaakt? Sinterklaas? Wie heeft op knopje gedrukt om doortesturen naar zijn Niet vrouw? Zwarte Piet? Op ons voorhoofd staat niet gek geschreven hé!!!

 5. Één en dezelfde pot nat als de andere ministers in dit land. Onbekwaam zijn ze. Ze moeien zich met vanalles waar ze geen bevoegdheid over hebben, doen uitspraken zonder verificatie, zetten sommige media compleet naar hun hand en doen dat dan allemaal nog ongestraft ook. Want als ik, als burger, nog durf om zigeunersaus te vragen in ‘t frituur of een afbeelding van zwarte piet durf te publiceren, krijg ik de hele wereld tegen. Maar zij doen maar… Is dit nog normaal? Neen ! Al lang niet meer. Al de basisbeginselen van Democratie worden met de voeten getreden. Scheiding der machten? Als het hen goed uitkomt,ja!

 6. Ik heb ergens nog wat foto’s van mijn ‘zwarte piet’ op een schijf staan, maar met al dat gedoe van tegenwoordig durf ik die niet meer te delen.
  In de overtuiging dat er heel wat dames (en heren) zullen zijn die wel wat zien in zo’n ‘zwarte’ piet ben ik bereid deze gratis te verspreiden.
  Kan iemand mij zeggen hoe ik dat kan doen zonder onze mediaminister op mijn dak te krijgen?
  Ik zou hem of haar daar zeer dankbaar voor zijn en hem of haar belonen met de eerste (exclusieve) reeks van deze ‘lange’ foto reportage.

  Once go black never go back.

 7. Met deze titel alleen al geeft deze pipoo te kennen dat ook hij over dergelijk vunzig beeldmateriaal van zichzelf beschikt. Maar er in één adem alle belgen bij sleuren als zijnde van hetzelfde laken een pak, dat is de arrogantie ten top. Wat denkt die melkmuil wel??? Of is dit rimclubLID nr. 4, 5, 6, 7, 8, 9 of 10 ????? Iemand zijn kousen al eens gecheckt??? By the way : had deze ruck&rim-club een sokkencode zodat ze overdag reeds konden zien welke actie er voor ‘s avonds voor de camera verwacht werd??? Wie bepaalde dan het sokkenbeleid??? Allemaal prangende vragen die om een antwoord schreeuwen…

 8. Dus nu weten we ook dat onze minister benjamin dalle lid is van de vieze tiesten , aan uwe leuter rukken is geen schande noch abnormaliteit rotte dalle! Maar het filmen om door te sturen naar volgens u uw beminde , en achteraf erbij zetten dat ge niet moogt kijken,, dat is er ver over en duidt op een ongezonde ingesteldheid, t.o.v uw vrouw en uw kinderen……….. Bij de christelijke tseven noemen ze dat perverse plaatjes en videootjes. Wat een bende hoere….wappers zijn dat daar bij de vrt vtm en last but not least cd&klootzakken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *