ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Op de valreep: TV-miskleun van het jaar: “Kerst met 11 miljoen” – 't Scheldt

Op de valreep: TV-miskleun van het jaar: “Kerst met 11 miljoen”

6 reacties op “Op de valreep: TV-miskleun van het jaar: “Kerst met 11 miljoen”

  1. NOG manifestere tricolore “boerenbedrog @ volksverlakkerij” PoCo-propaganda is niet denkbaar ! Niks of niemand zal de geboorte van “Republiek Vlaanderen Vrijstaat” kunnen tegenhouden, maar wel nodeloos vertragen, dat wel maar “uitstel is geen afstel”

    1. Dan moeten zoals destijds de kantoren van de STASI en de TV zenders bestormt worden , en de huidige propagandisten eruit geschopt en opgesloten ,zolang de D.P.G en andere machtsmedia bestaat zal er niks veranderen maar enkel nog verergeren dit volk is het lafste volk op aarde en slikt alles waar ze naar zitten gapen uit angst voor een ‘onwettige’ boete.

  2. Voor DT fouten mogen toch geen punten meer afgetrokken worden . Het enige wat nog publiekelijk mag aftrekken zijn BV ‘s .

  3. Ik ben als wees maar tot mijn 13 de naar school geweest , dan ben ik beginnen werken zo een 57 jaar geleden , de spellingen zijn ondertussen evenveel maal veranderd ,dat is mijn excuus wat is het uwe ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *