ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Op algemeen verzoek: een negermop! – 't Scheldt

Op algemeen verzoek: een negermop!

Het gezeik over wat mag en wat niet is onversneden censuur, ons opgelegd door een klotekliek morele mierenneukers. De onverdraaglijkheid van de verdraagzamen loopt de spuigaten uit…

U moet ons dit met een vet ‘southern accent’ horen vertellen na middernacht in een klandestiene kroeg: A sheriff walks into a bakery and says tot the negro behind the counter: ‘Hey boy, I’ll have some of those chocolate eclairs’. The black attendant starts to cry. ‘What are you weeping for, boy?’, asks the sheriff. The nigger replies: ‘Those are not chocolate eclairs, Sir, those are my fingers’.

Fantastische mop, zeker in deze onvrije tijden. Het gezeik over wat mag en wat niet is onversneden censuur, ons opgelegd door een klotekliek morele mierenneukers. De onverdraaglijkheid van de verdraagzamen noemden we dit al in een eerder stuk vorig jaar. Elke normale mens met zin voor humor weet dat een grap altijd ten koste gaat van iemand: in het beste geval van de komiek zelf. De zelfhaat van de hogepriesters die zo hun uiterste best doen om ethisch superieur te klinken ligt aan de basis van hun fascistoïde kruistocht tegen Het Vrije Woord. Humor is altijd onschuldig, behalve in de ogen van de schuldbewuste. Door mijn schuld, door mijn groet schuld .. O, wat zouden we dergelijke figuren graag dronken voeren. Wie weet wat voor linkse lava op een bedje van rechts racisme er na 7 Duvels (of aanverwante kopieën) uit hun beschadigde brein zou komen opborrelen?

J.K. Rowling vroeg zich in een inmiddels door haar valse vrienden uitgespuwde tweet af of er vroeger geen woord bestond voor mensen die menstrueren. Vrouwen, zeker? O, wat waren de transvrouwen collectief in hun kruis getast. Met een balzak vol misprijzen voor de afwijzende wereld rondom hen vonden ze de schrijfster van de Harry Potterboeken plots een verderfelijk onverdraagzaam kreng. We hebben het echt zo gehad met die allerbelachelijke neptrutten die met zweet en tranen (geen bloed, hè!) telkens willen bewijzen dat ze vrouw zijn binnen de vunzige vezels van hun ziel. Het zijn venten die het wijf uithangen. Niet meer en niet minder! Los van eerlijke mensen die worstelen met hun hormonale geaardheid of met een anders-georiënteerd brein is de oneerlijkheid van het moderne debat totaal vervreemd van zijn essentie. Doorspoelen die hype-hypocrisie! In het juiste toilet, graag.

***

Illustratie: Africans in English Caricature 1769-1819: Black Jokes White Humour door Temi Odumosu

***

‘tScheldt is een eenzaam eiland van gezond verstand in een oceaan van politieke correctheid. Kies een abonnement.

1 reactie op “Op algemeen verzoek: een negermop!

  1. Negermoppen mogen alleen verteld worden door Jodenmoppen, en Jodenmoppen alleen door negers. Zolang het maar niet van de witman komt, want dan zwaait er wat…. Verontschuldigingen, en vooral herstelbetalingen, we’ re only in it for the money.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *