ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Oostende…. weer nieuwe beelden… en ze worden er niet prettiger op – 't Scheldt

Oostende…. weer nieuwe beelden… en ze worden er niet prettiger op

Terwijl de hele kust lijdt onder een invasie van het strandleger van Allah blijven Somers en Kaouakibidinges oorverdovend stil…

Featured Video Play Icon

Bart Tommelein, de burgemeester van Oostende, ziet knarsetandend toe hoe de politiek van zijn vrienden, minister van Ontbinding Bart Somers en Sihame El Kaouakibidinges-het-zijn-zo-goed-als-altijd-witte-mannen … zijn zorgvuldig opgebouwde imago van #StadaanZee naar de filistijnen helpt…

Terwijl de hele kust lijdt onder een invasie van het strandleger van Allah blijven Somers en Kaouakibidinges oorverdovend stil.

11 reacties op “Oostende…. weer nieuwe beelden… en ze worden er niet prettiger op

 1. Jamaar hola ! Niet vals spelen hé jongens, dat zijn beelden van…volgend jaar ! En te oordelen naar die ‘apen’geluiden annex amfetamine-ogen betreft het hier een soort voodoo-ritueel, al tot in Oostende doorgedrongen, dolletjes. Of is het gewoon een ordinaire ruzie, Oostblokkers die proberen voorkruipen ten nadele van de negers (of vice-versa), onder het motto :”wie is er het eerste bij de vismijn ?!”. Strijd om territorium dus, ‘t moet niet altijd om mokkels of drugs draaien, toch ?

 2. Ondertussen ook (lees de krant jongens) : gisteren een 15-tal jongeren opgepakt in Oostende, een ‘jongere’ uit Brussel spuwde naar een agent (een appreciatie-hype zoals de punkers indertijd ?) maar dat werd niet geapprecieerd. Vermoedelijk dezelfde straf als die andere knaap, te weten een…..gemeenschapsdienst of zoiets = dametjes (mét hun sacoche !) de straat overhelpen, bladeren bijeenvegen in ‘t park, politie-auto’s wassen (is al gebeurd ooit) zonder hun banden plat te zetten (al gebeurd ? geen idee).
  En ondertussen in Ned. : in de beruchte Schilderswijk van Den Haag, gisterenavond, een 125-tal ‘jongeren’ bekogelen omstaanders en politie met zwaar vuurwerk, eieren, stenen, enz openen brandkranen, enfin ambiance (lees Teletekst op Ned. TV). En wat zeggen de multi-culti’s allicht ? : ‘jamaar het is hier nog geen Beiroet, niet overdrijven hé, populisten…’, of iets van die strekking. And the beat goes on…..

 3. Ha, wat is dat toch verrijkend, al dat ingevoerd afval. Enfin, tenminste dat willen zeggen de dikke Almaci, de rode snullen van de SPa en het wandelend geraamte Calvo ons toch doen geloven, daarin bijgetreden door Bart Buikmans van OVLD, de gatlikker van de groenen die ze vlug ministertje van desintegratie hebben gemaakt.

 4. Strandredders hangen de rode vlag uit (niet die van de sossen of de PVDA), ook niet voor de gevaarlijke stromingen (het populisme !;-) maar uit protest tegen het gebrek aan respect om het zacht uit te drukken. Een jonge redder deed zijn verhaal….Beledigingen (in het frans : ‘nique ta mère’, een gevleugelde uitdrukking in bepaalde culturen-of-wat-daarvoor-doorgaat); fysieke agressie, enfin the usual stuff. Nog nooit meegemaakt zei de jongen. Tja, het zal niet de laatste keer zijn vrees ik. Onze ganse kust wordt een soort Gaza-strook….
  Werd die niet af en toe gebombardeerd door de Israeli’s ? Enfin, ik wil niemand op ideeën brengen;-)).

 5. Daarstraks gehoord dat weer een of andere onnozele bij het gerecht een van die opgepakte crapulen “onder strenge voorwaarden” heeft vrijgelaten. Hoeveel schuiven ze die in hun zakken? of straalt de onbekwaamheid van clown Geens écht af op al de onderliggende rest? Wat hebben wij in hemelsnaam misdaan om zulke imbecielen als magistraten te hebben??? Gelukkig is er nog iemand bij het parket bij zijn volle verstand en wordt er beroep tegen die vrijlating aangetekend.

 6. Om niet altijd meteen het slechtste te moeten denken : misschien betreft het hier gewoon een geavanceerde vorm van capoeira ?? (voor de zwakkeren onder ons : de capoeira is een Braziliaanse ‘gevechtsdans’ eeuwen geleden uitgevonden aldaar door Afrikaanse slaven, om hun verzet tegen de Portugese witman (of bruinman) uit te drukken in de vorm van een ‘onschuldige en gevaarloze’ dans. Vergelijk het mutatis mutandis met de macumba, macombo, santeria, voodoo en andere gris-gris toestanden waarbij ‘ze’, de zwarte slaven dus, het opgelegde katholicisme ‘vermengden’ annex camoufleerden met HUN religie(praktijken) afkomstig dus uit Afrika, meer bepaald Nigeria (Yoruba), Ghana, Benin, Togo, Congo, enz… Men ziet dit overal ginds, van Brazilië, Suriname (de ‘Winti’-religie), Guyana, Cuba (de santeria, de ‘zwarte Madonna’), Haiti (90 % voodoo, een katholiek vernisje, niks meer), USA (New Orleans,….), Belize en Honduras (de Garifuna’s), enz enz. Zelfs bij de op-en-top ‘blanke’ of indiaanse bevolkingen (Peru, Ecuador, Bolivië, Mexico,…), zo katholiek als nergens anders, is er nog zeer dikwijls de invloed van ‘hun’ religie, de aanbidding van de voorouders, de natuur (Brazilië-indianen), Moeder Aarde (Pacha Mama, in Peru, Bolivië,…), vulkanen, rivieren, bergen, bomen, enfin om maar te zeggen : Allach Hakbar, Hij is de Enige, de Grootste,enz enz een béétje bescheidenheid zou ‘hen’ wel sieren, ook en liefst in Knokke, Oostende, Blankenberge, enfin tout le monde quoi…. Maar extremisme en fanatisme, nergens goed voor, nergens…..Al zeker niet in de ong. 2100 ‘religies’ die deze aardbol ‘rijk’ (sic) is. Net zoals al de -ismen (communisme, katholicisme, fascisme, liberalisme, nazisme, marxisme, racisme, maoïsme, imperialisme, socialisme, kapitalisme, rexisme, nationalisme, chauvinisme, hindoeïsme, animisme, boeddisme, protestantisme, obscurantisme, exorcisme,…..maar een zeker begrip mag en moet men hebben voor het semi- of pseudo-alcoholisme…. Als u bemerkt (en het is weer raak) dat uw frigo nog weinig voedsel bevat en nog minder gekoelde streekbieren en/of Kaapse wijn e.d., m.a.w. op droog zaad staan, dàn heeft u een…drankprobleem ! Komt daarbij dat de nachtwinkels moeten sluiten om 22 u, terwijl de (witte !) tavernes tot 1 u mogen openblijven (ethnische profilering, Cathy B.). Gelukkig (we hebben den oorlog nog meegemaakt) beschikken we over een ‘ijzeren voorraad’, goed weggestopt tussen alle granaten, kalasjnikovs, wolfsijzers & schietgebeden, en een metershoge stapel van de Samizdat (voorloper van ‘t Scheldt, maar dan met meer bollocks, maar dit terzijde). Zo, de eerste treinen staan al vertrekkensklaar, niet voor ‘op transport’, maar de andere richting = de Belgische Kust, een woelig W.E. tegemoet…. Maar geen probleem volgens kameraad De Crem & C°, net zoals dat bij het carola-virus het geval was.
  We blijven op de hoogte en houden ons op de vlakte (eb en vloed, een kwestie van Lebensraum, yep).

 7. Men had de muur moeten hoger bouwen en breder maken dan werden onze vrienden uit de Marokkaanse enclaves Brussel en Mechelen niet door deze jongens lastig gevallen foei verafstoot Foei

 8. Misschien deze ‘achtergestelde’ doetjes wat meer ‘leefloon’ geven ? of een mooie patserbak als ze dan beloven het nooit meer te doen ,deze optie zal door de rood-groene kameraden ten zeerste worden aanbevolen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *