ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Ook in Knokke kwam men om te knokke (VIDEO) – 't Scheldt

Ook in Knokke kwam men om te knokke (VIDEO)

Featured Video Play Icon

7 reacties op “Ook in Knokke kwam men om te knokke (VIDEO)

  1. Het bruin afval weer op zijn best. Die bolle minister van desintegratie en die andere 2 andere kamerolifanten (een van de blauwe en een van de groene) zullen nu wel héééél blij zijn dat die multicul zo’n geweldig succes is.

  2. Diegene die daar in Blankenberge stoelen smijt is bij mijne inziens diezelfde die de VRT ploeg in Anderlecht bekogelde met stenen ofwel hebben ze hem gekloond en dan wil de vriend nog versterking bijhalen uit de Griekse kampen

  3. Het import tuig dat van borg-er-okko afzakt naar de kust komt er om halfnaakte vrouwen te begluren ,want hun eigen ingepakte parasollen mogen ze niet zien,dan maar bh’s aftrekken ,zand gooien naar onze mensen en hun nep god Allah aanroepen ,resultaat een heel land krijgt kustverbod !! In onze corrupte leugenpers geen woord over de afkomst van het crapuul ! Hoog tijd om alle niet verkozen “besturen” naar den dop te sturen !!

  4. Vroeger had men de rijkswacht om eens ferm op zo’n bende afval te kloppen… Nu, met een seniele clown aan het hoofd van justitie die de politie muilkorft en die vindt dat de gevangenissen zo leeg mogelijk moeten blijven is het wellicht beter….

  5. Chez nous à Knokke on fait la bagarre en “Français-avec des cheveux en dessus” ; “Tu vas avec , on va chercher après”, “mon pauvre est agneau” , ” la moustache de ma tante Arthémise est plus étroite que le jardin de mon oncle Gaston”. “Je roulais vollenbak avec ma bagnole, pourtant j’étais strontzat mais heureusement je portais mon nouveau costard de chez Brol & Co”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *