ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Ook de Paus doet soms water bij de wijn… – 't Scheldt

Ook de Paus doet soms water bij de wijn…

6 reacties op “Ook de Paus doet soms water bij de wijn…

    1. “Penis in anum puerorum dulcus” maar eerst wel met uw gewijde vingers uw genotsknuppel in wijwater dompelen anders is het “doodzonde” en dan zijt ge niet meer in staat van “Heiligmakende Genade”

  1. Min of meer gedoogd worden??? Ik denk eerder dat al die nichten bij hun priesterwijding de eed aan Pedofiles moesten afleggen. Vraag het maar aan Rogéke Van Gheluwe in het Verborgene.

    1. Er is zelfs een term voor “sodomie” in het Kerk Latijn ; “peccatum mutum” (de “verzwegen zonde”) zoek de Kerk Latijnse term eens op in google.com of bing.com, bangelijk, dus eerst een soepteljoor achteraan in uw slip steken ter beveiliging, een helm opzetten hoeft niet.

  2. Deze Paus is een ketterse jezuiet. Ook de Antwerpse bisschop Bonny wou destijds al (sept 2914) holebi sex promoten ,terwijl het volgens de Christelijk leer toch “zondig” is, voor de gelovige aanhangers uiteraard. Ook de joodse en mohamedaanse religies laken holebi betrekkingen voor hun aanhangers. De rest hollepoept er maar lustig op los, “Vrijheid-Blijheid” het weze hen van harte gegund, zeker ONbeschermd, “bareback” dat zou meer lol en leute geven naar verluidt, zij doen maar….Wel tijdig terugtrekken, “top” indien de “bottom” plots zou moeten gaan kakken, zeker in geval van diarree na teveel van gedroogde pruimen geproefd te hebben, “zeker is zeker”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *