ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Onze coronadoden: dankbaar dat zij niet langer moeten lijden in dit Vlaanderen… – 't Scheldt

Onze coronadoden: dankbaar dat zij niet langer moeten lijden in dit Vlaanderen…

10 reacties op “Onze coronadoden: dankbaar dat zij niet langer moeten lijden in dit Vlaanderen…

  1. Wow, precies of die mensen corona foldertjes uitdelen. Je mag dan alles schrijven als satire. Maar schrijf dan ook eens als satire, voor al de gewone mensen “EIGEN SCHULD DIKKE BULT”. Dat is raker en dichter bij de realiteit. En daar zal iedereen op zeggen “tjein, daar zit wel iets van waarheid in”. We kunnen wel zeggen dat door hun beleid, de crisis erger is geworden. Ze hadden ons maar allemaal moeten opsluiten. En je moet niet zeggen 2020 is een slecht jaar geweest, neer WIJ hebben er zelf niets van gemaakt. Hebben wij al eens gelachen naar elkaar, hebben wij eens aan de oudjes gevraagd, kunnen wij iets doen. Hebben wij al eens een goede wandeling gemaakt in de buitenlucht. Hebben wij dit, hebben wij dat… Neen, dat hebben wij gewoon van 2020 NIETS GEMAAKT, en dan hoeven wij het niet te steken op 2020, en op die enkelingen uit de politiek. Die doen niets, en die kunnen dus voor 2020 niet verantwoordelijk zijn. Maar ze kunnen niet vragen om de auto te laten thuis staan, terwijl dat ze aan de automobielsector zegge, wij zullen wel zorgen dat uw bandje blijft draaien. De kleintjes moeten maar sluiten en failliet gaan. En Koekjes hebben wij niet nodig, we krijgen corona naar onze kop geslingerd. Sluit DELACRE, LOTUS EN CORONA BISCUITS. En laat ons bij de kleine man een pintje drinken, niet in de CARFOUR of den ALDI, of de COLRUYT. Rechtvaardigheid voor de kleintjes dat zou sieren.

    1. Laat ons de griepdoden bij de covid-doden blijven tellen. Dan blijven wij op de eerste plaats staan. Laten wij het niet verprutsen, wij hebben nu een gouden medaille. Houden zo, doe zo verder. en kom nu niet terug af met die doden die er niet bij horen, in tijd van COVID horen ALLE DODEN bij covid. ook de autododen, want dat ongeval is enkel gekomen omdat een covid-patient achter het stuur zat. voilà. ideeën genoeg om het cijfer omhoog te krukken.

  2. Laat ons de griepdoden bij de covid-doden blijven tellen. Dan blijven wij op de eerste plaats staan. Laten wij het niet verprutsen, wij hebben nu een gouden medaille. Houden zo, doe zo verder. en kom nu niet terug af met die doden die er niet bij horen, in tijd van COVID horen ALLE DODEN bij covid. ook de autododen, want dat ongeval is enkel gekomen omdat een covid-patient achter het stuur zat. voilà. ideeën genoeg om het cijfer omhoog te krukken.

  3. Heel simpel meng het vaccin door het bier en gooi de kroegen morgen open ,iedereen gevaccineerd het virus kapot aan alcoholvergiftiging , probleem opgelost !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *