ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Onverwachte oplossing tegen besmetting: Do the Bump. Regering collectief op de dansvloer – 't Scheldt

Onverwachte oplossing tegen besmetting: Do the Bump. Regering collectief op de dansvloer

Alles komt terug! In de jaren 70 was er een dans in zwang die zelfs den bompa aankon: The Bump. Elkaar met kont tegen kont aanstoten, zo plezant. Neen, je mag het geen ‘poepen’ noemen, want dat is een diepgaandere beweging…

Featured Video Play Icon

Alles komt terug! In de jaren 70 was er een dans in zwang die zelfs den bompa aankon: The Bump. Elkaar met kont tegen kont aanstoten, zo plezant. Neen, je mag het geen ‘poepen’ noemen, want dat is een diepgaandere beweging.

**

Op recepties wordt het tegenwoordig meer en meer populair om te bumpen. Geen handen, geen lippen, enkel bevriende billen die elkaar vinden. Je wordt er opnieuw enigszins een aan te raken mens van. Binnen het sociaal verkeer kun je kond doen van wie je bent zonder asociaal of verkeerd over te komen bij de durvers van vandaag. De federale regering in langlopende zaken is intussen op de hoogte en overweegt ernstig deze ‘move’ niet alleen aan te raden maar wellicht ook te verplichten in de moderne publieke omgang.

Telkens krampachtig op zoek naar inhoud heeft premier Sophie Wilmès al groen licht gegeven voor wat misschien de ultieme oplossing kan zijn tegen het besmettende coronavirus. Relaties vormen wordt weerom mogelijk, interactie tussen collega’s tijdens het ‘happy hour’ herleeft en oudjes mogen hun isolatiekamertje eindelijk verlaten. Opgevulde medemensen à la Kim Kardashian worden liefst ontmoedigd om mee te bumpen gezien hun buitenproportioneel voordeel bij deze dans. Bekijk alvast de clip van Penny McLean met haar hit ‘Lady Bump’ en vooral de novelty hit ‘Ain’t gonna bump no big fat woman’ van Joe Tex dat helemaal voor zichzelf spreekt. Alles komt terug: misschien zelfs de regering met Wilmès.

***

Verwen jezelf in tijden van corona en kies een abonnement:

1 reactie op “Onverwachte oplossing tegen besmetting: Do the Bump. Regering collectief op de dansvloer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *