ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Onthoud zijn naam…. Samuel Paty – 't Scheldt

Onthoud zijn naam…. Samuel Paty

6 reacties op “Onthoud zijn naam…. Samuel Paty

  1. Ik ben ook beledigd door haram spijzen ; varkensgebraad in Trappistenbiersaus met een glas Trappist er bij. Neen, het onderdeel “Bakr” in mijn naam betekent niet dat ik halal patékes bakker ben !

  2. De muzelman die de kop van de “dhimmi” amputeerde kon zijn terroristsche daad “verrechtvaardigen”(sic) door zich te baseren op de Hate Speech Koran verzen tegenover “ongelovigen” , die in ELKE Koran zwart-op-wit te lezen staan. Het tart dan ook de logica dat de religie, tevens maatschappij model die de Koran tot “Bijbelse” levensleidraad aanneemt, door de autochtonofoob discriminatoire, masochistische tricolore farce Staat, gesubsidieerd wordt met ONS belastinggeld !

  3. En de lafaards die ons regeren kunnen weer een kaarske gaan branden en zeggen dat ze niet zullen toegeven aan het terrorisme van die islamsmeerlappen. En voor de rest gaan die schijters weer hun kop in ‘t zand steken en wachten tot die religieuze zotten hem komen afsnijden.

    1. Van waar al die haat broeder, wat die man Samuel heeft aangericht is niets gerelateerd met de Islam en het is zelfs ten strengste verboden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *