ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Onthoofde vrouw in Nice toch dankbaar voor voorafgaandelijk bezoek aan kathedraal – 't Scheldt

Onthoofde vrouw in Nice toch dankbaar voor voorafgaandelijk bezoek aan kathedraal

13 reacties op “Onthoofde vrouw in Nice toch dankbaar voor voorafgaandelijk bezoek aan kathedraal

 1. De vrouw komt dan wel recht in de hemel terecht als martelaar. De dader leeft nog, die heeft dus brute pech, geen 72 maagden en geen zitje op de schoot van Allah. Soms valt het mee, soms valt het tegen, c’ est la vie.
  Benieuwd wat kameraad Erdogan nu weer uit z’n duim zal zuigen. En onze aller Macron, de rots in de branding.

  1. Ja daar valt niet mee te lachen, moest die nu zoals hier door een camion overreden zijn, dan was dat nog een accident. Maar in Duitsland hebben ze 157 doden per… en 132 verkeersdoden per…. en voor corona is er nu een Lock down. Waarom is er voor die 132 verkeersdoden dan geen verkeer Lock down??? Ze hebben daar dan toch ook al hun limit bereikt.

 2. De redactie van Charlie Hebdo was kennelijk niet op de hoogte van het feit dat de vader van Stromae in 1994 tijdens de Rwandese Genocide vermoord (in stukken gehakt?) werd. Er werd persoonlijk verdriet opengereten, …

  1. Zwaanst daarmee na niet hé ! Tot stoofvlees voor kannibalen verwerkt of een bouillon getrokken van de knoken en de bouillie.?

 3. Ja daar valt niet mee te lachen, moest die nu zoals hier door een camion overreden zijn, dan was dat nog een accident. Maar in Duitsland hebben ze 157 doden per… en 132 verkeersdoden per…. en voor corona is er nu een Lock down. Waarom is er voor die 132 verkeersdoden dan geen verkeer Lock down??? Ze hebben daar dan toch ook al hun limit bereikt.

 4. En zo’n smerig islamafval voert men dan nog naar het ziekenhuis ipv van dat gewoon met een politielaars de keel over de te trappen.

 5. Tot er weer een Breyvik opstaat en wat granaten in een moskee of ander verzameloord van het kamelen volk werpt ,dan staat de boel weer op zijn kop ,voor onthoofde franskiljons is de interesse minder !

 6. En de mossels in het Elysée zeggen nog maar eens dat de natie één is en dat ze niet zullen zwichten voor terreur en that’s it. En hop, nu op naar de volgende koppensnellerij van dat geïmporteerd afval. En wel heel merkwaardig, in ons eigen land heb ik de politiek correcten waaronder de bolle migrantenminnaar van Inburgering of de fascisten van Unia die moordpartij nog niet horen veroordelen. Maar moest men nu tegen een bruine zot die met een wapen op straat staat te zwaaien “vuile makak” roepen… tja, dat zou wat anders zijn…. Dan stonden Somers en Unia wellicht boven op de rode minaret aan de Reyerslaan van verontwaardiging te krijsen.

 7. Wij eisen een politiek-correct verbod op de “Rechtse Liga vd Rechten vd Slachtoffer Mens” die de Koran Hate Speech verzen oproepend tot fysiek geweld tegen “ongelovigen” willen censureren. “Vrijheid van Meningsuiting”, allez uiteraard enkel voor wie politiek-correct is, al de anderen zijn immers “discriminerende, racistische, fascistische, islamofobe, autochtonofobe” onverlaten die onze SELECTIEVE “verdraagzaamheid” (sic) niet verdienen wegens objectief-correct, dus niet Links !

 8. De hitlergroet van die trien in de politiecel is zelfs na al die tijd nog steeds hot news bij onze poco’s en de regimepers maar i.v.m. de barbarij in Nice blijft het uit de hoek van Somers zijn fascistenclubje Unia weer beangstigend stil .

 9. hier zijn de échte speurders bezig met het speuren naar spoken die er niet zijn,racisten,extreem-rechtsen,jommeke de schurk en zo.
  behalve dé groet in de cel hebben ze niks.tot grote spijt,want het is hoogtijd om de aandacht af te leiden.
  de grote oorlog,dan de 2de oorlog.oeioeioei,miljoenen doden.maar tis gepardoneerd hé,die mensenlevens.
  het was voor een mooier en beter Europa.het is in elk geval een adembenemend Europa.van de rest hebben we nog niks gezien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *