ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Ontdekt: de oorspronkelijke cover van het boek van Conner Rousseau – 't Scheldt

Ontdekt: de oorspronkelijke cover van het boek van Conner Rousseau

5 reacties op “Ontdekt: de oorspronkelijke cover van het boek van Conner Rousseau

  1. ‘You cannot judge a book by looking at the cover’ of iets van die strekking. De titel van het vehikel zou ‘T’ heten. Thee ? Tea for two ? Zijn beginnende carrière als afwasser, tussen de matekes ? We lezen het wel, tegen november (ai, geen Boekenbeurs !), eerst komt de arabische en turkse versie op de markt zegt men. Uiteraard uitgebreide intervieuws in De Zwevende Dag (zonder onderbrekingen), Terzake, De Afspraak, Vandaag en die nieuwe boekenrubriek van die vervallen presentator (ja, die met zijn patattenneus). Of nog erger, de Ned. Tv (‘Het filosofisch kwintet’ of zoiets, vlammende diaree gegarandeerd !, tsjongejonge…)

  2. Dat is een lege doos, en iemand die zichzelf heel graag ziet.. narcistische trekjes. Maar in debat ..een dikke nul en geboren leugenaar.

    1. Meeste politici zijn geboren narcisten in de hoogste graad, en vooral egocentristen, ze zien alleen zichzelf graag, en MSS diegenen die hen slaafs volgen! Walgelijk volk, dat politieke ras! Vooral wereldvreemd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *