ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Ondertussen in het immigratie-hoofdkwartier… – 't Scheldt

Ondertussen in het immigratie-hoofdkwartier…

Gewoon een wist-je-datje…

Gewoon een wist-je-datje… op TRT Arabi, een Arabische televisiezender van de Turkse TRT, worden alle routes van het open-grenzen-beleid van Turkije tot in detail uitgelegd, met boot of zonder boot, kies maar… een soort van gemediatiseerde islamisatie heet dat dan.

2 reacties op “Ondertussen in het immigratie-hoofdkwartier…

  1. Beste Fabeltjes Boek vrienden
    Vandaag kregen Bor de wolf en zijn leeuwenvriendjes een brief gebracht door Gerrit de postduif uit het verre dierenbos Landen. Deze Boze brief was gestuurd door mijnheer de raaf van de dierenbos politie en dreigde Bor en zijn vrienden in de gevangenis te stoppen of een dure boete te geven !!Wat was er gebeurd? Wel Bor en zijn vrienden kregen een brief uit Landen van mama en papa werkmier waarin zij om hulp vroegen omdat hun kindjes verplicht naar de grote grot moesten gaan van Ali-ba-ba en zijn miljoen rovers om daar dode schaapjes te moeten eten en vieze thee te drinken ,en ook moesten zij bidden voor Allah-din dat is de god van Ali-ba-ba en zijn rovers ,indien de kindjes weigerden kregen zij van mevrouw ooievaar straf! Bor en zijn vrienden repten zich naar de school waar directrice mevrouw ooievaar samen met burgemeester De rode gier en zijn ravenpolitie hen met boze blikken stonden op te wachten want protesteren tegen Ali-ba-ba is verboden !zeker omdat rode gieren vriendjes zijn van Ali-ba-ba en Allah-din en zijn dan boos op alle werkmieren die geen vriendjes willen zijn met hen.
    Conclusie; vele papa’s en mama’s werkmier vinden het niet erg dat de kindjes zich aansluiten bij de rovers of zelf rover kunnen worden en belonen zo Ali ba-ba en hun god Allah-din , De brief was maar liefst 4 Bladzijden en Bor de wolf en zijn leeuwenvriendjes staan nu in het stoute boek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *