ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Om nooit te vergeten: Samuel Paty: leerkracht geschiedenis onthoofd: alle beelden en details – 't Scheldt

Om nooit te vergeten: Samuel Paty: leerkracht geschiedenis onthoofd: alle beelden en details

De 47-jarige geschiedenisleerkracht Samuel Paty wordt onthoofd in het dorp waar hij lesgaf, na een les over de ‘vrijheid van meningsuiting’ waarbij hij enkele cartoons van Charlie Hebdo liet zien…

Update: 18 oktober 15.21 uur: naam moordenaar
Update: 18 oktober 13.41 uur: videofragment waarop politie moordenaar neutraliseert

***

Samuel Paty (47) gaf geschiedenis en aardrijkskunde op het Collège du Bois d’Aulne een Franse school in het dorp Conflans-Sainte-Honorine, ongeveer 30 kilomter ten noordwesten van Parijs.

**

De tragische moord op Samuel Paty, het verhaal chronologisch verteld

5 oktober 2020: voorafgaand aan een les over vrije meningsuiting licht geschiedenisleerkracht Samuel Paty zijn 13-jarige leerlingen in dat hij mogelijks gevoelige beelden voor wie moslim is wenst te gebruiken in de les. Hij geeft alle jongeren die willen de kans om onder begeleiding van een volwassene even de klas te verlaten terwijl hij een aantal cartoons uit Charlie Hebdo laat zien.

Een moslim-meisje blijft uit eigen beweging zitten in de klas. Zij klaagt achteraf thuis tegen haar vader over de beelden die de leerkracht heeft laten zien.

**

6 oktober 2020: De vader van het meisje lanceert een videoboodschap waarin hij oproept de leerkracht te stoppen en hem uit de school te verbannen. De vader zegt in zijn videoboodschap dat de leraar aan zijn dochter naaktfoto’s heeft laten zien van de profeet Mohammed. Dat blijkt een leugen.

**

7 oktober 2020: De vader maakt niet 1 video, hij stuurt verschillende gelijkaardige kwaadaardige boodschappen naar de moslimgemeenschap:

**

7 oktober 2020: de vader blijft haatboodschappen verspreiden:

**

8 oktober 2020: De vader blijft stoken. Hij geeft zijn telefoonnummer op via sociale media om hem te contacteren om samen de leerkracht ontslagen te krijgen. Hij doet het zo voor dat de leerkracht zijn kind bijna verkracht heeft.

**

Een grote Franse moskee, de moskee van Pantin, zendt de haatboodschap verder uit naar haar volgelingen:

**

De schooldirectie wordt betrokken bij het conflict. Ze proberen de gemoederen te bedaren, maar nemen niet echt de verdediging van hun leerkracht op zich:

**

Vrijdag 16 oktober 2020: Een Tsjetjeense vluchteling van Russische afkomst, Abdoullakh Abuyezidvich Anzorov, hoort de boodschap van de moskee en reist af naar het Collège du Bois d’Aulne. Aan de schoolpoort vraagt hij enkele leerlingen om Samuel Paty aan te duiden.

Aboulakh A valt vervolgens de leerkracht aan en onthoofdt hem op straat met een keukenmes.

**

De moordenaar stuurt een boodschap naar President Macron met een foto van het afgesneden hoofd van Paty:

**

De opgeroepen politie loopt de moordenaar klem. Deze weigert zich over te geven. Op het moment dat de politie denkt dat de moordenaar op hen gaat schieten, schieten ze hem dood.

**

Na de moord op Samuel Paty spreekt President Macron het volk toe:

**

Het hele dorp komt samen om bloemen te leggen aan de schoolpoort:

**

Een andere vader van een moslim-leerling uit de klas van Samuel Paty getuigt wat er werkelijk gebeurd is in de klas. De vader die de oorspronkelijke haatboodschap lanceerde blijkt gelogen te hebben:

**

Camille Martin, een moeder van weer een andere leerling uit de klas van Samuel Paty, getuigt dat Paty zeer open en zeer zorgvuldig te werk is gegaan om vooral niemand voor het hoofd te stoten voorafgaand aan de les over vrije meningsuiting:

**

Mensen stromen samen te Rennes:

**

Nog beelden uit Rennes:

**

Er is grote woede over de barbaarse moord op de leerkracht, maar er zijn ook talrijke stemmen uit de Islamitische wereld die de schuld bij de leerkracht leggen. Een tegenbeweging noemt zich “Ik ben niet Charlie”.

***

Steun ‘tScheldt de vele malen kleinere, maar toch Vlaamse Charlie Hebdo. Kies een abonnement:

15 reacties op “Om nooit te vergeten: Samuel Paty: leerkracht geschiedenis onthoofd: alle beelden en details

 1. De naïevelingen kunnen nu weer massaal kaarsjes gaan branden en de lafaards van de regering gaan weer zeggen dat ze niet zullen plooien voor het terreur van die islamsmeerlappen. Voor de rest zullen ze hun politiek correcte kop in ‘t zand blijven steken voor het gevaar van die religieuze zotten uit het stenen tijdperk .

 2. Nu zal hij ook geen varkensgebraad meer kunnen eten of bier kunnen drinken !

 3. En een nog groter gevaar is dat die religieuze zotten uit de oertijd zich nog harder vermenigvuldigen dan die andere kakkerlakken en binnen 2 decennia de Westerse cultuur zullen uitgeroeid hebben. Straf! ze zijn hun land “ontvlucht” omdat het er om diverse redenen niet goed was (of gewoon om hier te kunnen komen parasiteren) om dan van hun gastland terug een ontwikkelingsland te willen maken (met de medeplichtigheid van de linkse lafaards in de diverse regeringen).

 4. De afgekapte kop van Johannes de Doper kreeg de buikdanseres Salomoné destijds ten geschenke omdat ze zo ferm met haar blote tetten kon schudden. Ik wil de kop van Samuel Paty, ook al heb ik nog geen tetten om mee te schudden wegens veel te jong, maar ik zal die kop in den diepvries bewaren om er mogelijk later een halal bouillon van trekken, dat is immers eens iets anders dan de gebruikelijke rundsknook !

 5. Enkel doorgedreven Polarisatie kan voorkomen dat de Muzelmanse dictatuur zich in ONS Fort Europa komt vestigen met als onvermijdelijke gevolgen ; “pedofiele “huwelijken” met kindbruidjes, verbod op consumptie van varkensvlees en alcoholische drank, steniging, “ongelovigen” levend verbranden of verzuipen of onthoofden , zelfmoord aanslagen, verkrachting, clitoridectomie ; onverdoofde genitale verminking van meisjes met een verroest Gilette mesje, gijzeling, bloederige gewoonterechtelijke “eerwraak” etc….., Sharia “recht”spraak etc….”POLARISATIE IS ONZE ENIGE REDDINGSBOEI !”

  1. En die Moslim meisjes dan ? Wil je die dan onvruchtbaar maken. Zij baren de barbaren. Kortom er klopt geen reet van wat ja zegt.

 6. Politiek-correct gehersenspoelden zullen weeral ter minimalisering hun gebruikelijke cliché uit de excuses vuilbak graaien ; “ja maar, ze zijn toch niet allemaal zo !”

 7. Het is niet toegestaan om met de Islam te spotten, er zijn consequenties, bespot de Islam niet want we snijden je kop eraf als een varken. Waar dan ook ter wereld, je beland met een afgesneden hoofd op straat.

  1. Het is niet toegestaan om met de islam te spotten en zoals je nu hoorde deed hij dit niet en ging hij zorgvuldig te werk om niemand te kwetsen. En toch wordt hij onthoofd? Ziek is dit gewoon ziek! Waarom moeten wij ons aanpassen aan de geloof moslim als jullie geen greintje respect hebben voor andere geloven? In welke gelovige boek en echt maakt mij niet uit Koran bijbel of wat dan ook, staat indien iemand niet in mij gelooft, schiet hem dood hak zijn hoofd eraf of kaap een vliegtuig en stort in een toren? Dit heeft niets te maken met geloof maar met zieke geesten!

 8. Niet alle islamaanhangers zijn terroristen, maar 99% van de terroristen zijn islamaanhangers. Weg met die bende. Als zij zo graag hoofden afsnijden, geen probleem, er zijn er genoeg van hun soort. Daar kunnen zij zich toch ook uitleven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *