ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Oeps – 't Scheldt

Plaats delict: een multicultureel instituut in het Antwerpse. Een goedbedoelende leraar moedigt de leerlingen aan de Stemtest te doen. Het prematuur gejuich verstomt wanneer blijkt dat de nieuwe Belgen grotendeels uitkomen bij het Vlaams Belang als de partij die het dichtst aanleunt bij hun visie. Consternatie alom. Wat nu? Berisping voor dergelijk gedachtengoed? Fout van de groen lachende leraar? Fout van het VB? Foute test? “Het waren altijd brave jongens, mijnheer, wie kon dit zien aankomen?”, valt te lezen in de ondertiteling bij de ouderlijke reactie. Of is het ‘eigen volk eerst’-principe elders uitgevonden? “We investeren in inburgering“, glundert de thuiswerkende directeur.

1 reactie op “Oeps

  1. ‘T stad is van iedereen wordt bij ons op de paardenweiden dagelijks in praktijk gebracht door ofwel bruine niefaniers ofwel witte met een zware tongval ,ze kruipen onder de draad door en als de buren die een grote sociale controle uitvoeren (terecht) hen er af jagen krijgen ze steevast het antwoord ” Antwerpen is van iedereen” het linkse dogma van het schoon verdiep.
    Patje-den dief- Janssens heeft voor die slogan veel dukaten in zijn reeds welgevulde beurs kunnen steken,Bart boelet zet die traditie verder met als gevolg alles wat van ONS is wordt door de analfabete parasieten beschouwt al van HEN !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *