ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Oei….Het Laatste Nieuws… (Alius aliud dicit) – 't Scheldt

Oei….Het Laatste Nieuws… (Alius aliud dicit)

2 reacties op “ Oei….Het Laatste Nieuws… (Alius aliud dicit)

  1. H.L.N. niet van de eerste leugen gebarsten ,schaamteloze bende leugenaars die mogen van mij wat trappen in hun edele delen krijgen ven een boerenpaard ,wie koopt er nog gazetten als het toiletpapier in promotie staat
    Als je tegenwoordig een abonnement neemt op een of ander rioolblad krijg je er een I phone bij , dan heb je nog iets voor je geld

  2. Sinds ik kon lezen (1950) las ik in HLN van mijn vader de strips Eric De Noorman, Rikske, Adamson. Later las ik dagelijks de krant van mijn vader, en eens getrouwd kocht ik ze zelf. Na jaren geabonneerd te zijn was ik hun politiek correct geleuter, de halve waarheden en de linkse columns van Luk Van der Kelen grondig beu en heb begin dit jaar het abonnement opgezegd. Als ik links gewauwel wil horen kijk ik wel naar de VRT (Tanghe Cools, Vranckx en de rest van de rode vaan) en hoef ik er niet extra meer voor te betalen.
    Zo heb ik 20 jaar geleden ook Humo buiten gebonjourd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *