ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Vuilbakcamera van politie gesignaleerd in Waasland – 't Scheldt

Vuilbakcamera van politie gesignaleerd in Waasland

Een alerte ‘tScheldt lezer merkte de afgelopen dagen op dat de politie in zone 9100, zone Waasland, Nederlandse truken begint te gebruiken om argeloze automobilisten te sanctioneren…

Een alerte ‘tScheldt lezer merkte de afgelopen dagen op dat de politie in zone 9100, zone Waasland, Nederlandse truken begint te gebruiken om argeloze automobilisten te sanctioneren.

**

Aan de ene kant van de weg een op het eerste gezicht normale vuilbak. Alleen is het geen vuilbakkendag. En het is ook geen MIWA-bak, want die zijn lichtgrijs. Deze politie-vuilbak is zwart.

Aan de andere kant van de weg op een privé oprit naar een boerenveld een verdoken witte combi.

Aan de achterzijde van de vuilbak, een venstertje met camera en flitser.

U bent gewaarschuwd!

***

U las dit het eerst op ‘tScheldt. Wij denken aan U en Uw portefeuille. Kies een abonnement:

 

5 reacties op “Vuilbakcamera van politie gesignaleerd in Waasland

  1. Als ik voor de lens mijn tong kom uitsteken, mijn bloot gat kom tonen en mijn middenvinger kom opsteken, krijg ik dan die 3 foto’s aub ? Want kennelijk zijn alle middelen toch goed om op machiavellistische wijze de Burgers te kloten, couilloneren, pesten , judassen en als verdoken belasting dat boete geld af te troggelen om het VEEL te talrijk overheidspersoneel te betalen en hen later op een veel vetter pensioen te trakteren dan de Economisch Productieven tot het BNP die WEL nuttig en rendabel bijdragen tot de Welvaart en er dus niet komen op vegeteren !

  2. Het is namelijk veel gemakkelijker om een argeloze automobilist te pakken dan een bende bruin vernielend en plunderend crapuul te arresteren. Bovendien riskeren de agenten in hun verstopte combi hier geen peren op hun gezicht te krijgen vermits de meeste snelheidsmaniakken wel onachtzame gepensioneerden zullen zijn. In het Mechelen van Somers (die intussen uit het stadhuis vertrok en voor het grotere geld koos) werd ik 4 jaar geleden beboet omdat ik met de maniakale snelheid van 37 (ze-ven-en-der-tig!!!) km per uur door één van de zeldzame uitgangswegen naar de ring “raasde” zodat het repressieapparaat van die bolle de zware criminaliteit een gevoelige slag kon toebrengen.

  3. Wat als je toevallig de controle over het stuur verliest en deze vuilbak aanrijd?
    Boete en kost van een vuilbak?
    Let wel, dit is een uiterst informatieve vraag zonder bijbedoeling.

  4. Gelukkig staat dit gedrocht alleen buiten als het GEEN VUILBAKKENDAG is en staat dicht genoeg naast de baan zodat ge het goed kunt zien , de Miwa mannen zijn al verwittigd als ze die zien staan : onmiddellijk oppakken en in de grote vuilkarre kieperen .. Typisch is dus wel het geniepig wegsteken achter het hoekje van die combi ! en op een privee eigendom oprit op de koop toe ! Hoe smerig kunt ge zijn ! en de straat is een 50 kmh straat ruim bijna 10 meter breed en een kilometer lang , in een verloren gat met weinig trafiek dus altijd prijs al was het maar aan 51kmh ! de politie ‘ UW VRIEND ‘ op zijn best ! Moet er nog zand zijn ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *