ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Nijpend plasprobleem in Antwerpen met geschaafde genderneutraliteit tot gevolg – 't Scheldt

Nijpend plasprobleem in Antwerpen met geschaafde genderneutraliteit tot gevolg

In tijden van coronadictatuur blijven veel slachtoffers onder de radar. Een vergeten groep in de metropool Antwerpen is die van winkelende dames…

In tijden van coronadictatuur blijven veel slachtoffers onder de radar. Een vergeten groep in de metropool Antwerpen is die van winkelende dames.

**

Het stadsbestuur zou zich moeten verheugen dat deze vrouwen überhaupt nog willen komen shoppen. Met een ongemakkelijk masker op de paskamer in, constant je handen besmossen met gel tot de vellen eraf bungelen, je beste vriendin verstoten omdat je maar alleen de minder gezellige zaak binnen mag. Je moet er wat voor over hebben. Misschien kan je hier en daar een uithaalkoffie wegslurpen maar dan komt de kat op de koord: een volle blaas.

Voor wie wil/moet plassen is er voor de hele Meir één toiletvoorziening op het plein Wapper. Daar zijn 2 WC’s voor de mannen en 2 WC’s voor de vrouwen. Ellenlange rijen kronkelende dames verspelen daardoor hun geduld en hun ‘quality shopping’-tijd. De horeca ligt aan de ketting en in grote magazijnen als bijvoorbeeld de INNO zijn de toiletten gekoppeld aan de intussen gesloten eetgelegenheid. In kringen van vriendinnen tonen de sanitaire slachtoffers de kringen onder hun ogen van de opgelopen stress.

Een dame vertelt ons dat het haar teveel werd en daarom naar de koer van de mannen wilde. Ze zou heus die bril wel omlaag gekregen hebben. Het werd echter een bulderend ‘njet’ van een nors schijtwijf dat toezicht hield. ‘Geen vrouwen bij de mannen’, grauwde ze. Los van de totale onbelangrijkheid van deze regel kun je je de vraag stellen hoe dat dan zit met het transgendergedoe van tegenwoordig. Een twijfelaar in het bezit van een fysieke balzak wil naar de vrouwen-WC en dat moet mogelijk zijn, oordelen de moderne moralisten. Een echte vrouw op de mannen-WC omdat het stadsbestuur dit ongemak als gezeik beschouwt, kan dan weer niet.

Zelfs al heb je een hip paspoort met een X op de plaats van je geslacht blijft het oude normaal stijf overeind. Wat een schaafwonde op de ziel van de genderneutraliteit. Dit verhaal maakte ons zo pisnijdig dat we het zo nodig even moesten lossen. Het lijkt wel een bezette stad.

***

Steun het toilet-front van ‘tScheldt. Kies een abonnement:

 

12 reacties op “Nijpend plasprobleem in Antwerpen met geschaafde genderneutraliteit tot gevolg

  1. Los van het ontbreken van sanitaire voorzieningen (als enigste land in het westen ) Het totaal boycotten van de middenstand
    Het muilkorven van het domme plebs ,vindt deze overtollige “regering” dat ze zeer goed bezig zijn ,tenminste wat betreft de brave opvolging van alle door hen opgelegde draconische regels en dictaten .De kudde is mak geslagen en omarmt deze hersenspoeling en het opgedrongen vergif ,rebellie is onbekend door jarenlange indoctrinatie ,welkom in het nieuwe ‘normaal’ .

  2. In de 50-er jaren waren er tal van “pissijnen” in ‘t Stad o.a. het “pissijn van het Astridplein”, waar de jeanetten over de pisbak naar uwe piet probeerden te loeren. Bij weten is er nog één enkel, aan de zijkant der kathedraal, langs de kant der Groenplaats, stinkend naar de pis, kan een doofstomme blinde het zelfs vinden. Aan de vrouwen werd toen nog niet gedacht, die werden geacht hun “grote pis” op te houden tot thuis. Overal in onze buurlanen zijn er openbare toilet faciliteiten maar hier….Vermits de café’s gesloten zijn tot nader order is het proberen te pissen langs hoek of kant en pogen niet gepakt te worden voor wat in het PoCo-bargoens “wildplassen” wordt betiteld of nog erger ; “openbare zedenschennis” (sic)

  3. Toen pissen “plassen”(sic) werd, is het gedegenereerd politiek-correct gezeik begonnen.

  4. Toen pissen “plassen”(sic) werd, is het gedegenereerd politiek-correct gezeik begonnen.

  5. Het moet maar eens en voor altijd gedaan zijn met dat voortdurend gezeik in ‘t Stad.

  6. Wanneer door de overheersing door hen wier naam niet mag worden uitgesproken + de opwarming van de aarde dit land een woestijn geworden zal zijn, kan men overal in ‘t zand pissen. Dat doen ze ginder nu ook.

  7. Rechten van de mens bestaan alleen maar voor dik gesubsidieerde import woestijn pissers ,overbelastte Jan met de pet kan de boom in en heeft geen rechten ,enkel plichten .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *