ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Nieuwe beelden van fuivende Conner Rousseau, ditmaal op een … yacht – 't Scheldt

Nieuwe beelden van fuivende Conner Rousseau, ditmaal op een … yacht

Dit artikel werd per 27 juli 2020 verwijderd na interventie van de advocaten van Conner Rousseau

Dit artikel werd per 27 juli 2020 verwijderd na interventie van de advocaten van Conner Rousseau.

**

Waarom ‘tScheldt drie artikels over Conner Rousseau verwijderde

 

 

12 reacties op “Nieuwe beelden van fuivende Conner Rousseau, ditmaal op een … yacht

 1. C.R. op een yacht, en de jagers op jacht;-). Ja, dat zou ook weer eens moeten (kunnen?) uitgespit worden…. Pikante verhalen en anecdotes in deze barre lockdown-tijden, het brengt enig soelaas, toch ? Als het allemaal maar goed onderbouwd is, een boemerang kan een pijnlijk speelgoed zijn, dat is al meermaals gebleken…

 2. Moh moh moh, sensatiejagers, lever eens een DUIDELIJK BEWIJS van WANNEER dit allemaal gefilmd is, en kom dan eens terug!!!

  1. hij heeft het zelf toegegeven, en zoiets moet een zinkende partij uit het slop helpen, linksen leer eens eindelijk het woord ” eerlijkheid” en verantwoordelijkheid….maar dat gezegd zijnde, voor mij ???? voor connoreke….hij laat het schip nog dieper zinken….

 3. Bekijk de leuke terras etentjes van ons “crisis” kabinet en van de EU commissie ,er zijn Alfa mensen , Beta mensen , en loonslaven ,die laatsten zijn de deugmensjes om te misbruiken .

 4. Wat een zever. Bruno Tobback heeft toch ook een Yacht. En Steve Stevaert een duikboot. Jaloers zijn jullie, dat is het!

 5. Iedereen heeft weet van de fijne smaakpapillen van “de verdedigers van de kleine man” (die zoals “eigendom is diefstal” Kop Van Eynde zaliger over serieus wat onroerend goed beschikken en hun schamele wedde gelukkig kunnen stijven met de vergoedingen die ze opstrijken om enkele keren per jaar op een van de vele beheerraden te verschijnen). Derhalve mag ik hopen dat de kaviaar er een beetje te vreten en de champagne er te zuipen was. Zelfs bij een lagere kaste zoals de sossen hebben ze recht op een minimum aan kwaliteit.

 6. Vandaag, hic et nunc, in HLN ! Met gelegenheid tot commentaar (de mijne uiteraard komt niet aan bod in deze strontgazet, het zij zo, heb geschreven ‘te onthouden tegen de volgende kies-slag’….). Van Cauwelaert twittert dat hij een probleem heeft, ‘t mateke dus…. Heel de partaai denkelijk, tot ze in de regering(en) geraken….

 7. Ik bezit een sossenrood geverfd yacht, “Augusta Helicopter” gedoopt omdat ik het aangekocht heb met geld geërfd van mijn Italiaanse tante “Augusta”. Ik ben immers een tijdig “ontwaakte verworpene der aarde”

 8. Ja de sossen bij elk schandaal of fraude dossier waren ze erbij . Der was er ene die wou geld verbranden… in 1 ding zijn ze enorm goed
  Het geld van de anderen uitdelen. Sic VERBRASSEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *