ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Nieuwe beelden van de onschuldige engelen van Blankenberge – 't Scheldt

Nieuwe beelden van de onschuldige engelen van Blankenberge

Featured Video Play Icon

8 reacties op “Nieuwe beelden van de onschuldige engelen van Blankenberge

 1. De overheid is verplicht om ons veiligheid te geven,wij betalen daar enorm voor, dus vind ik het normaal dat ze een maand kortgestoken worden, ze zullen vlug anders gaan denken deze niet opgevoede wilden.

 2. Godverdomme, en in zo’n afval steken ze hier OCMW en dop! Er mocht zo eens iemand komen om de boel hier eens grondig op te kuisen, want als het zal moeten afhangen van ónze ruggengraatloze politieke mossels, wereldvreemde pamperende clowns van rechters, een seniele dwaas aan het hoofd van justitie, een bolle kalief als minister van desintegratie en vier Deblocks om het migratieprobleem helemaal te verneuken… ja dan….

  1. Ik zal eens komen “Grote Kuis” doen met een Kaki Regiment, het zal rap proper zijn. Voer toch terug die verplichte legerdienst in !

 3. De actualiteit is moeilijk bij te houden en verloopt soms razendsnel : vandaag weer kloteherrie op het Antwerpse St. Anneke, dé plage sinds vele decennia, gemoedelijk, rustig, gezellig,…enfin vroeger dus, in tempore non suspecto. Een mosselrestaurant, wat tavernes, wat mono-kini’s, Nonkel Juul & Tante Zulma, families met kinderen,….Tot ook hier weer bep. ‘jongeren’bendes hun intrede doen en de boel verzieken.
  Een 50 à 60-tal vandaag, die als laffe honden uiteenstuiven van zodra de politie ten tonele verschijnt, die dan niks strafbaars meer kan vaststellen helaas.
  Ja, het lijstje wordt langer en langer en dan is de long hot summer nog niet voorbij, en gaan de scholen misschien weer dicht nog voor ze opengaan. Blankenberge, Knokke, Oostende, Houthalen, St. Anneke, Dilbeek, ja dat coronavirus grijpt angstvallig om zich heen…
  Maar nu beginnen ook de (jeugd)criminologen, -sociologen, -psychologen, straathoekwerkers allerhande zich te roeren….. De ‘jongeren’ mogen niet ‘gestigmatiseerd’ worden ! “Uiteraard moet baldadigheid gestraft op gepaste wijze….” en blablabla, maar dat zei ‘men’ (zowel overheid als de positivo’s) ook al na Anderlecht, Kuregem, de rellen in Brussel, etc etc. Allemaal geen kloten van in huis gekomen, wat had u gedacht, beste burgers, boeren en buitenlui ? Hoogstens nog wat subsidies voor de-radicalisering, integratie, multi-culti, allerlei projecten waar goedbetaalde flurken (m/v/x) jarenlang mee voort kunnen.
  Een van die troela’s, geïntervieuwd op den TV dus geen ‘gewone troela’, zij meent te weten hoe dat allemaal is kunnen gebeuren o.a. in Blankenberge (“duiding” heet dat op den VRT, onthou dat woord, Rosse), nl. : die ‘jongeren’ (weer eentje opgepakt, 17 jaar, ‘niet onbekend bij het gerecht’ klinkt het understatement, maar niét stigmatiseren hoor, liever camoufleren en negeren..), die ‘jongeren’ en ‘tieners’ dus, uit het Brusselse dus (en morgen van ergens anders ?), vergaan van de hittegolf (tiens, is het in Afrika dan zo koel, heb ik niet ervaren op m’n 14 of 15 reizen overal…) en zoeken dus ‘refreshment’, in de zwembaden, pretparken, en…aan zee (want daar is het voor onze ‘kansarmen’, ‘kwetsbaren’,…. gratis).
  En in Brussel-Grootstad, ik citeer weer de troela van dienst, is er “weinig groen (niet met Hoofdletter;-), weinig fonteinen, weinig zwembaden, weinig mogelijkheden, en ik meende zelfs te horen i.p.v. weinig : géén…. Ja, zelfs in de Gaza-strook is het prettiger las ik in haar ogen. Enfin, de ‘duiding’ was er weer al.
  Idem dito voor de incidenten in Houthalen : volgens rooie Mortine Tonghe van de VRT was alles ontstaan doordat een witman ‘racistische taal gebruikte tegen andere allochtone jongerengroepen’ of iets van die strekking. Dàt verklaart alles ! Hij zal ze wel uitgedaagd, geprovoceerd hebben, een extreem-rechtse (geen rechter) of minstens ‘een populist’ (mestkever of wandluis is wat in onbruik geraakt). Vermoedelijk wou die blanke media-geile witman eens in ‘t Nieuws komen, en wat is er dan gemakkelijker dan die allochtone jongeren-met-kort-lontje die wat ontspanning zoeken eens flink te jennen ? Ik voel het aan met m’n ellebogen, zelfs met m’n opgetrokken wenksbrauwen. Enfin, con- cluderende, dé oplossing voor al deze (jongeren)problemen, ligt ad finitum in (noteer in uw kladschrift, rosse) : méér groen (Calvo Salvo als toekomstig minister is uw man, ‘I’m your man’ zou L. Cohen zingen), méér fonteinen (Place Fontainas en zo, epicentrum van het ABVV, maar ook van travestieten, drugsdealers, mocro-nightclubs, etc enfin zoals ik het aanschouwde toen Brussel al aan het verloederen was…), méér zwembaden en sportterreinen (want in élke allochtoon of aangespoelde asielzoeker schuilt een toekomstige Lukaku, Ronaldo of Pélé…), enfin méér investeringen in van-alles-en-nog-wat, al is het maar om de ‘jeugdkriminaliteit’ in opmars een halt toe te roepen (wees niet zo cynisch, rosse). Desnoods de investeringen (enfin de immer beloofde maar zelden..enz) in de zorgsector (handenklappe, rosse !), het personeel maar ook de infrastructuur, het onderwijs, de pensioenen, de minimumlonen, de energieprijzen, het transport (de witman is gewoonlijk geen zwartrijder, ja laten we hem ook maar eens stigmatiseren;-), de immobiliënsector (Tante Zulma staat nr 157 op de lijst voor een sociale woning, als er niet téveel ‘asielzoekers’ en ‘migranten’ toestromen mkkat ze nog wel een kans nog voor ze sterft, dolletjes), enz. O ja, zijn die fameuze amerikaanse spiksplinternieuwe straaljagers al geleverd, en nog belangrijker : afbetaald ?? Ideaal wapentuig, tégen de I.S. (wiè?) en eventueel tegen de uitbreidende ‘jongerenbendes’. Niet tegen het carola-virus in elk geval.
  Draai nog eens een plaatje van de BEACH-boys, rosse. ‘Good vibrations’ of nee dat minder bekende ‘God only knows’ (of de recente herwerking ‘Allah only knows’…). En intussen heeft Tom Von Greeky en z’n partij een proces aan z’n been, wegens ja wat was het ook weer ? ‘Schending van het portretrecht’?, Conner ?Hallo ?

  1. Sint Anneke-plage is niet meer wat het eens was, een strand met een parade van blote tetten monokini’s waarvan voyeurs smullend konden watertanden, tot de Muzelmanse strandliggers massaal opdoken, zoals nog steeds momenteel. Gedaan met de blote tetten show wegens “haram” want in monokini en tegelijk gehoofddoekt dat wringt toch een beetje. Ik ging vroeger altijd naar de plage der Heilige Anna om gretig naar de blote tetten te kunnen loeren. Ik ben dol op tetten, als baby al, met gulzige gretigheid er aan zabberend. Maar nu gaat het PoCo-Systeem zelfs zo diep om mij, in mijn hoedanigheid van gepatenteerde “tettenzot”, conform de recentste politiek-correcte censuur oekaze voortaan als ….”boezemwaanzinnige”(sic) te betitelen. Net of dat een vorm van geestesziekte zou zijn, zoals “paranoia”, “manisch-depressiviteit” of obsessioneel gedegenereerde gauchistische “politiek-correctitis vulgaris maximus”

 4. Het is stilletjes aan het foutlopen in onze samenleving en onze beleidsmensen schijnen dat niet te zien .
  De geschiedenis heeft ons geleerd dat alle volkeren voor hun eigen bestaansrecht en plaats op deze Aarde hebben gevochten en jullie denken de menselijke natuur en verschillen in samenleving te kunnen wegwerken omdat wij in de 21° eeuw leven?een gevaarlijke situatie voor de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *