ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent NFAC, de “Not Fucking Around Coalition” van zwarten die een eigen zwarte staat in de VS willen – 't Scheldt

NFAC, de “Not Fucking Around Coalition” van zwarten die een eigen zwarte staat in de VS willen

De NFAC wil een nieuwe staat in Amerika creëren. Goedschiks of kwaadschiks…

Featured Video Play Icon

Gisteren waren de stoottroepen van de NAFC te zien in Stone Mountain Georgia, Amerika. De NFAC staat voor “Not Fucking Around Coalition”. Het is een soort ‘black supremacist’-groep met zwarte én blanke leden die een eigen zwarte staat willen organiseren in Amerika. Goedschiks of kwaadschiks. De essentie is dat de nieuwe staat een staat is voor alle slaven en hun afstammelingen uit de Amerikaanse geschiedenis.

Bekijk ook de beelden HIER.

***

Volg deze verhaallijn op ‘tScheldt omdat we als eerste de beelden hebben. Kies een abonnement:

 

 

3 reacties op “NFAC, de “Not Fucking Around Coalition” van zwarten die een eigen zwarte staat in de VS willen

  1. Een eigen zwarte staat, alleen voor zwarten, dolletjes. Die zijn er anders al, in Afrika bv al mogen daar ook blanken, Aziaten, enz resideren zij het op eigen risico (de blanke boeren in Zuid-Afrika hebben het niet onder de markt, om het zacht uit te drukken….). Een zwarte staat in de V.S., voor mij niet gelaten, maar dan op eigen benen staan ? Of met opgeheven hand uit de blanke ruif eten ? ‘t Is het een of het ander, nietwaar. En wat met de zeldzame gemengde koppels ? Op de scheidingslijn gaan wonen, of in nog een staat apart? En een staat voor uitsluitend latino’s, homo’s, aziaten, enz enz Dan worden de ‘Verenigde’ Staten de G.S. (Gescheiden Staten), daar zal volk naar komen kijken. Maar moesten niet alle zwarte slaven en ex-slaven naar Ethiopië, volgens rastaman Bob Marley en andere hennep-romantici ? Ethiopië, met Keizer Haile Selassié, de King of Kings & the Lord of Lords, geweldig…. Lees die gozer zijn biografie maar eens, niet te doen. Al is hij niet de enige motherfucker op het Afrikaanse continent, verre van ( a propos, hoe zit het met de uitslag van de Afrik. dictator-wedstrijd ?? Of is alle moeite weer voor niks geweest ? I rest my Kees.).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *