ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent New York…. warm, zweterig en ingenomen door tuig van de richel – 't Scheldt

New York…. warm, zweterig en ingenomen door tuig van de richel

De politie in New York durft naar verluidt niet meer optreden, dus is de straat van het gespuis…

Featured Video Play Icon

De politie in New York durft naar verluidt niet meer optreden, dus is de straat van het gespuis… herkenbaar aan de MLB-tattoos op hun piemel.

3 reacties op “New York…. warm, zweterig en ingenomen door tuig van de richel

  1. Nou moe, de beelden zeggen genoeg…..Maar in de V.S. is dit nog ‘kinderspel’ zou M. Jackson zeggen, het was indertijd (1966 ?) nog een pak erger, in Watts (Los Angeles), en later op nog veel andere plaatsen, en alles passeert, de honden blaffen – de karavaan trekt voorbij… En toch ! Het is ‘anders’, het ‘gezag’ is een joke geworden, idem bij ons (krant gisteren = elke dag 2 agenten werkonbekwaam door agressie, 800 ‘stuks’ in 2019…, niet direct in Zichen-Zussen-Bolder maar ik kan me vergissen natuurlijk), en de Just-tietsie is helemaal een farce, morgen (woensdag) komen een stuk of 3 I.S.-troela’s + 6 kinders terug naar hun heimat, dat ze enkele jaren terug liefst zouden opgebrand, uitgespuugd, vernietigd zouden hebben, en nu, als het tij gekeerd is (in ons voordeel, voorlopig toch), moet de Belgische Staat hen terug ‘repatriëren’, op straffe van enorme dwangsommen opgelegd door ‘rechters’ (onder invloed van LSD of coke, no idea).
    En de boer hij ploegde voort, ook in de V.S. (voor zover hij nog niet bankroet is, of zelfmoord gepleegd, of in de marginaliteit, ‘kwetsbaar’ en ‘kansarm’ heet dat bij ons, als het kind maar een naam heeft, nietwaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *