Nederlandse kranten durven nog, Vlaamse niet meer… – 't Scheldt

Nederlandse kranten durven nog, Vlaamse niet meer…

Een wakkere ‘tScheldt medewerkster van het type jong, fris, niet op haar mond gevallen én voorstander van de Groot Nederlandse gedachte (inderdaad dat soort Vlaamse meisjes kan je tellen op de vingers van één hand) wist vandaag te melden dat ze hoofdpijn kreeg van wat de Vlaamse kranten niet meer durven schrijven…

Een wakkere ‘tScheldt medewerkster van het type jong, fris, niet op haar mond gevallen én voorstander van de Groot Nederlandse gedachte (inderdaad dat soort Vlaamse meisjes kan je tellen op de vingers van één hand) wist vandaag te melden dat ze hoofdpijn kreeg van wat de Vlaamse kranten niet meer durven schrijven.

Als geen ander volgt ze de Nederlandse media en zag ze eergisteren in een reeks kranten het toch wel heugelijke nieuws verschijnen dat een Belgiche rechter drie IS madammen hun Belgische nationaliteit had afgenomen en hen bij verstek had veroordeeld tot 5 jaar gevangenisstraf.

De drie IS trienemieën zijn weduwen van een kransje IS strijders die de vrouwen voor hun respectieve dood onderling deelden ter meerdere eer en glorie van de IS strategie ter omvolking van de aarde, een soort van broedkippen in boerka die doorgaans sterk beschermd worden door Belgische wetten, NGO’s en Vlaamse  advocaten met Marokkaanse namen.

Maar nu dus, spectaculair nieuws. De eerste IS madam die haar nationaliteit verloor was de 27-jarige broedkip van Sharia4Belgium-ideoloog Ahmed Dihaj, alias Abu Atieq. Dat had ze niet zien aankomen want ze werkte vroeger voor een groot Antwerps advocatenkantoor.

Nadat haar bedgenoot volgens haar mening geheel onterecht het leven liet in het Kalifaat hertrouwde ze in Syrië met ene Youssef Khaldi, om in ieder geval het IS gedachtengoed via zijn zaad verder te distribueren bij voorkeur in België, maar daar stak een wakkere rechter dus een stokje voor.

De tweede IS madam die plots ontbelgd werd is een 30-jarige verzetsstrijdster met Matahari allures. Waar zij op dit eigenste moment IS-eieren legt is niet gekend.

De derde IS madam is de de 26-jarige bijslaap van Nabil Kasmi, een Sharia4Belgium-onozelaar die zich bij IS profileerde als bommenmaker, een vaardigheid die hij ontwikkelde in het absoluut geheel veilige Molenbeek nabij Brussel. Nabil was een van de eerste Belgen die naar Syrië trok in 2012 om zich aan te sluiten bij het Al-Nusra-front. Hij had eerst gesolliciteerd bij Boko Haram maar daar namen ze alleen M/V met ervaring aan. Ofschoon hij in Molenbeek een respectabel diploma in de kunst van het bommenmaken had verworven vonden ze dat iets te theoretisch bij Boko. Als je niet één afgerukte vinger kan voorleggen bij Boko kom je er niet in.

Enfin, deze 3 wichten moeten hun Belgisch schoolgerief terug inleveren en moeten de speelplaats verlaten.

De ‘tScheldt medewerkster wilde naast het bovenstaande nieuws toch een extra kanttekening maken.

Het bovenstaande nieuws is alléén terug te vinden in Nederlandse kranten, niet in Vlaamse kranten. Het nieuws vertrok bij het AD, het Algemeen Dagblad…en laat dat nu net een krant zijn die recentelijk werd opgekocht door De Persgroep (dat gaat zo… je geeft de kranten in Vlaanderen onder tafel enkele honderden miljoenen euro subsidie, en plots staan die kranten er beter voor dan de Nederlandse kranten die geen subsidie krijgen, en kan je inderdaad in een dalende markt een Nederlandse krantengroep kopen)(maar daar gaat het hier niet over)….

Er is maar één gezonde verklaring… onder de Persgroep-vlag varen Het Laatste Nieuws, De Morgen en Humo… we vermoeden dat die drie schepen zo ver naar links overhellen dat ze sommige nieuwsfeiten op rechts niet meer kunnen zien omdat hun mast in de weg staat…

***

1 reactie op “Nederlandse kranten durven nog, Vlaamse niet meer…

  1. Als dát geen goed nieuws is! Maar nu zullen vijfderangsadvokaten, die op zulk gespuis teren, zeker in beroep gaan om de intrekking van dat arrest te eisen en moge god, allah of een andere Donald Duck ons behoeden dat er weer een stapelzotte (uiteraard linkse) rechter opduikt die de Belgische staat op straffe van een absurde boete dwingt om die zwarte kraaien terug de Belgische nationaliteit te geven. In dit apenland, waar justitie tot in de kern verrot is, is immers alles mogelijk. En nu ze hun B nationaliteit kwijt zijn, worden het nu vluchtelingen? en staan de kamerolifanten De Block en Almaci en uiteraard de bolle kalief S. uit M. dan nog niet te springen met enkle zakken OCMW steun? (en natuurlijk ook genoeg kindergeld voor hun bloedjes) En geen geld meer in kas…?? de dikke zal dan nog wel ergens een suiker- of een ander taksje uitvinden om dat rapalje de bek open te kunnen blijven houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *