ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Nederland telt minstens 121.000 binnenlandse vijanden – 't Scheldt

Nederland telt minstens 121.000 binnenlandse vijanden

121.000 moslims in Nederland ondertekenden een petitie, twee dagen na de onthoofding van de Franse leerkracht Samuel Paty. Ze eisen een wet die het beledigen van de profeet verbiedt!

Ophef in Nederland en flink wat gekrakeel in de Tweede Kamer over een petitie die gelanceerd werd door de allochtonenpartij DENK. De vraag om het beledigen van de profeet te verbieden werd door 121.000 moslims waaronder wellicht een stelletje autochtone islamcollaborateurs ondertekend.

Het kot was te klein in de Nederlandse samenleving waar dus niet echt wordt samen geleefd. Geert Wilders van de PVV zag zijn punt dat hij al jaren maakt hiermee bewezen. Al de andere partijen sprongen mee op de boot en veroordeelden dit manoeuvre van DENK, zeker zo kort nadat een Franse leraar was onthoofd en er vandaag 2 leraren in Nederland zelve voor hun leven vrezen en beschermd worden na het door hen bespreekbaar maken van de Deense Mohamed-cartoons.

En wat nu, vragen vele commentatoren zich af. Tenslotte bestaat de vrijheid om een petitie op te stellen en in te dienen. Een gelovige mag vragen dat zijn heilige symbolen niet worden bespot in het openbaar. Anderzijds stelde premier Rutte dat niemand over het recht beschikt om niet beledigd te worden. Elkaar beschimpen en bestoken vormt nu eenmaal deel van het echte leven en watjes blijven verder gewoon dan maar binnen. In de legendarische comedyserie ‘Sanford and Son’ met Redd Foxx zegt een lelijkaard tegen de vuilbekkende hoofdfiguur Fred Sanford: ‘Ik ben nog nooit zo beledigd!’ waarop Fred antwoordt: ‘dan moet je vaker buitenkomen!’. Die was raak. Trouwens, nu de overheid de namen en adressen van die 121.000 gevoelige zielen kent kan men voor die lui alvast een deftige exit beginnen voorbereiden. Als het aan ons lag..

***

Illustratie: Farid Azarkan, lid van de Tweede Kamer der Staten-Generaal in Nederland namens de moslimpartij DENK. In Vlaanderen noemen wij zo’n Azarkan een foute jongen.

***

Hoe meer ‘tScheldt in Vlaanderen, hoe minder DENK. Kies een abonnement:

6 reacties op “Nederland telt minstens 121.000 binnenlandse vijanden

 1. De notoire islamcollaborateur Bart Somers heeft aan DENK gevraagd om hem een paar duizend petitieformulieren te bezorgen zodat ook hij zijn steentje kan bijdragen in het verraden van het eigen volk.

 2. Die foute jongen en z’n kompanen hebben dan wel enkele zetels in het parlement…..Ooit zat er bij ons ene Karel D. eenzaam op z’n parlementair klapstoeltje, ‘t kan verkeren zei Brederaux. Nu, beledigen of gewoon satire, persiflage, parodie, enz ‘verbieden’ dat houdt in : bestraffen, op eender welke wijze. Want zonder bestraffen kun je niet verbieden, dat zou terecht belachelijk overkomen. En wie kan er bestraffen ? De rechter. Dat worden dan nog hilarische rechtszittingen. Als een tweesnijdend zwaard : krijgen de profeet-aanbidders gelijk, is het hek van de dam en worden ze aanmatigend als nooit tevoren (de ‘salami-tactiek’ zoals bekend). Ook zullen ‘andere godsdiensten’ hun stekels opzetten, maar dit voorlopig terzijde. Natuurlijk zou(den) deze rechterlijke wereldvreemde uitspraak(en) een ongekende reactie van de ‘autochtonen’ uitlokken, en wordt alvast de boterham van Geert W. een pak dikker gesmeerd…. De polarizaatsie weetuwel. In het andere geval, de klagers en verongelijkten krijgen ongelijk : ook dan zijn we nog niet zalig (alsof we dat ooit zouden kunnen zijn, maar soit). De ‘brede’ moslimgemeenschap (tja, 100.000 gozers is toch niet niks, wel in Pakistan maar niet in Nederland) zal deze rechterlijke uitspraak (= nog geen sharia tot nader order) opvatten als’ discriminatie en onderdrukking van de islam, de vrijheid van godsdienst, islamofobie, xenofobie, racisme, fascisme, enfin de ganse zwik’. Wéér die polarizaatsie… En zeer waarschijnlijk een significante stijging van sympathie voor het militante jihadisme, een verdere verwijdering van de Nederlandse en westerse samen-leving. En dan onze hoop dat er niet té veel van die gozers afzakken naar het extreme, gewelddadige jihadisme, zeg maar terrorisme (sinds het klotekalifaat op z’n gat ligt, zoeken ‘ze’ het dichter bij huis, zoals onlangs ten overvloede gebleken is, surtout en France. Van de weeromstuit zal dan ook de extreme rechterzijde in de Lage Landen nog meer van zich laten horen, vreedzaam of minder…. En om het horror-verhaal compleet te maken : God/Allah/Jahweh verhoede dat er hier, in de Lage Landen dus, onthoofdingen plaatsgrijpen….. Dan is het hek helemààl van de dam (wie kan het met stelligheid uitsluiten ? ik niet). Herinnert u zich het jaar 2006, de moord op Pim Fortuyn, toen stond Nederland op het randje van een volksrevolutie (maar…. haastten de media zich snel : “de dader is een (OEF) BLANKE Nederlander”. Was het een Marokkaander geweest, Nederland was nog platter geworden dan het nu al is, zeker weten). Enfin, om maar te zeggen : het worden nog spannende tijden. Vooral nu er een totaal vuurwerkverbod is maar (kijk op http://www.nieuwsuur.nl) er reeds honderden grote containers onderweg zijn, en de opslagplaatsen bomvol zitten. (bomvol, ahum). En alsof al die autochtone of allochtone gozers braafjes thuis zullen blijven zitten wegens het carola-virus, hohoho….
  Naast de Covid-patiënten zullen nog vele politie-agenten, boa’s enz de klinieken bevolken, wacht maar…

 3. Het cordon tegen Wilders vertoont barsten na de fanatieke uithaal van de DENK parlementsleden , de groene grasduikellaars beginnen nattigheid te voelen nu er meer en meer weerstand komt (eindelijk ) tegen het islamfascisme vooral na de feiten in la douce France.
  Het Bilderberg adept Rutte van het blauwe clubje potentaten dat nu blijkelijk in heel Europa de macht heeft
  kan samen met zijn kompaan TimmerFrans de repressieve dictatuur nog wat opvijzelen en de massa nog wat meer muilkorven een strategie reeds beproefd door die andere massa slachters de commie’s en Nazi’s

  1. Cordon tegen Wilders ? Hij heeft toch al mogen meeregeren (met VVD en CDA meen ik). ‘t Is allemaal niet gelopen zoals het zou moeten, maar hij komt toch wel ruim aan bod in de politiek. Natuurlijk, verkiezingen zijn verkiezingen, de uitslag is altijd wat het is. Klachten tegen hem leveren niet altijd wat op, integendeel. Soms werken ze zelfs contra-productief, zoals nu de klereherrie door de gozers van DENK, die menen zich te moeten profileren in hun core-business. Dat er al meer dan 120.000 adhesiebetuigingen zijn (vrijwillig of onder druk, of allebei ?) stemt wel tot nadenken, én waakzaamheid. Slapen met 1 oog open, dat doen we.

 4. Ik denk dat Dhimmy somers zit te gniffelen en zijn roe…… aftrekt met een paar kornuiten van de vrt ,in afwachting dat er een DENK 2.0 in mechelen zijn dwaallicht aansteekt.

 5. Het begint werkelijk grotesk te worden met die poco’s en islamaanbidders. Er zou nog eens zo’n halve zot met met een klein snorretje moeten opduiken om de stallen uit te mesten. Neen Erdogan, jij niet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *