ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Naar aanleiding van “de zevende dag” en de onderbrekingsmachine Lisbeth Imbo – 't Scheldt

Naar aanleiding van “de zevende dag” en de onderbrekingsmachine Lisbeth Imbo

10 reacties op “Naar aanleiding van “de zevende dag” en de onderbrekingsmachine Lisbeth Imbo

 1. Who the fuck is Lisbeth Imbo? (rijmt lekker op bimbo) Nu ik mezelf voorgoed verbannen heb op FascistenBoek en de leugenmedia aan mij niet besteed is ,ben ik ook vrijgesteld van de voorgekauwde kots die via die kanalen over mijn -toch wel robuust incasseringsvermogen- uitgestort werd.
  Iedereen die nog begaafd is met enig kritisch denken weet nu dat de onbenullen en betweters welke de macht gegrepen hebben (nu ja, met het akkoord van iedereen ) hun niet zo fraaie agenda in wetten gaan gieten waarvan geen terugkeer mogelijk is ,tenzij met een burgeroorlog ,of extreme machtswissel ,beide zijn dus utopieën en lossen de huidige omgeving modificatie NIET op

 2. “TERWIJL DAAR NOG GEEN ENKEL BEWIJS VAN IS” : VRT en de overige regimepers van links liberale media.

  Tot in den treure wordt de burger er door de regimepers op gewezen dat president Trump het over massale fraude heeft, terwijl daar nog geen enkel bewijs van is. Zo ook weer deze avond in het 7u journaal, door de vervaarlijk met de r rollende Goedele WACHTERS, samen met Tanghe en Decoutere deel van de heilige linkse drievuldigheid van de progressieve omroep.

  Hoe anders was het 4 jaar geleden, toen diezelfde media het hadden over het Rusland onderzoek tegen de Trump campagne : de toevoeging “TERWIJL DAAR NOG GEEN ENKEL BEWIJS VAN IS” werd nooit gebezigd door diezelfde media.

  Zelfs toen het onderzoek va Mueller op een dood spoor afstevende, vond de linkse snoeshaan SOENENS het nodig om de kijker toch alert te houden : “Ja Martine, en vergeet niet dat er nog steeds een onderzoek loopt naar president TRUMP inzake de Russische mogelijke collusie”, zo waarschuwde de reporter vanuit New York.

  Voorts blijven de links liberalen en de VRT de BREXIT een onverteerbaar element vinden. VRT vond het nodig om op een markt in de UK te gaan filmen waar enkel importproducten verhandeld worden. Nogal wiedes dat de bezoekers van die markt bang hadden van prijsstijgingen. Hé VRT ?

 3. Ik heb eens een zelftest gedaan op al wat vrt-gerelateerd kan worden, en wel als volgt: zo vlug de verslaggever/geefster/omroeper/commentator/… én het onderwerp/gesprekspartner bekend waren ONMIDDELLIJK (dus nog voor er 1 vraag gesteld is of 1 woord uitgesproken is) te voorspellen wat de teneur en uitkomst of besluit is NA het interview of programma. Ik haalde 88 op 100, ik heb mezelf pas 1 punt gegeven als ik 100% juist zat. 88 punten is de uitslag na exact 100 niet-geselecteerde items, maar gewoon zoals ze op het moment voorkwamen op tv of radio. Er is er maar één die het me wat moeilijker maakt: Michael van Drogenbroeck. Hopelijk heeft die nog een toekomst bij de vrt. En mag hij zichzelf blijven en zijn ding blijven doen.

 4. Dat mens is inderdaad onvoorstelbaar. Zegt ze doodleuk in het interview met Moncef Slaoui dat de cijfers in de USA uit de pan zwieren voor in republikeinse staten. Eventjes nagekeken op worldometer. Op nummer 1 staat California (bij uitstek democratisch). Gevolgd door Texas (bij uitstek republikeins). Overige 8 in top tien: 4 democratisch en 4 swing staten. Cijfers in California zijn dan nog exponentieel aan het stijgen terwijl in Texas ze op een plateau zitten. Van fake news gesproken. “Vlaamse regering en mediabedrijven gaan samen de strijd aan tegen nepnieuws”. Vrt zal veel mogen ingrijpen in eigen huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *