Na de persconferentie van Conner Rousseau – 't Scheldt

Na de persconferentie van Conner Rousseau

5 reacties op “Na de persconferentie van Conner Rousseau

  1. Ik moet niet overgeven, maar ik krijg wel reflux van mijn maaginhoud door te fel gelachen te hebben ; het was dan ook pure & onversneden hilariteit opwekkend. Zou Egbert GroenLACHaert er ook zo mee moeten lachen hebben of zou hij er veeleer een liberaal-“blauwtje” mee opgelopen hebben;

  2. Wat hebben die twee dan gegeten voor die speech? Sardines in olijfolie met slagroom en chocolade? Of hebben ze een hele pagina van ‘t Scheldt ineens uitgelezen?
    Hopelijk moest Bouchez ook overgeven nadien.

    1. Neen, als voorgerecht “Sardines met pruimenspijs” , dan “Pekelharing met peperkoek en pickles” en als dessert “Tabasco rijstpap met kappertjes, zure uitjes en bruine suiker” . Boucher Bouchez kotste er dikke, zure brokken van, de anderen hielden er slechts de turbo-race-kakkerij aan over. Goed gevoed naar de onderhandelingstafel kan immers motiverend werken en op een paar weken of zelfs maanden meer of minder komt het er immer niet meer op aan na bijna 500 dagen kompasloos gezwalp met de lekke mosselschuit op het politiek kolderzeetje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *