ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Na Arco nu Kerstmis: Annelies Verlinden Uw federale afpakminister – 't Scheldt

Na Arco nu Kerstmis: Annelies Verlinden Uw federale afpakminister

10 reacties op “Na Arco nu Kerstmis: Annelies Verlinden Uw federale afpakminister

 1. Of de politie gebruikt als repressie-middel in de corona dictatuur door de bloedrode communistische vivaldi tirannen. De zevenkoppige draak Lothan uit de Leviathan is daadwerkelijk herrezen.

 2. Zouden ze ook durven aanbellen tijdens het offerfeest, de vuil ophaaldienst is het ook beu van plastiek vuilzakken op te halen waar de schapendarmen uitvallen. Maar dat zal dan weer niet politiek correct genoeg zijn. Wat een verziekt land, de ene mag en doet alles en de andere wordt voor het minst gestraft en dan kijken ze nog dom als na de verkiezingen blijkt dat weer eens de “extreme partijen” gewonnen hebben.

  1. Dat noemen ze “positieve discriminatie” een vehikel uitgevonden door de paarse losers in het verleden ,iedereen “is er tegen ” maar niemand wil er vanaf.behalve het VB.

 3. Als we nu eens wat auto’s zouden parkeren bij de politiekers hun stulpjes, zou er dan ook binnengevallen worden voor een controlleke?

 4. @ Jack Ryan, moesten onze door links uitgestuurde vopo’s het wagen om bij de tapijtenkloppers te gaan controleren, dan werd onmiddellijk een ganse straat bruine helden opgetrommeld om hen eens flink af te rossen en hun combi in brand te steken (dat hoort nu eenmaal bij hun verrijkende cultuur). Dus, de vraag stellen is ze beantwoorden. Moest het nu echter bij een bezoekje van blanke kinderen en kleinkinderen aan hun ouders/grootouders zijn… ja dan zou de arm der wet genadeloos toeslaan want die verweren zich toch niet. Bovendien zijn die opgevoed, wat van die geïmporteerde wilden bezwaarlijk kan gezegd worden.

 5. Ja maar zo lang het maar niet bij illegalen ter arrestatie en uitzetting is, die zich schuilhouden want dat is politiek-correct wettelijk verboden. Dit is zo omdat illegalen BOVEN de Wet staan, daarom werden er destijds twee “eenmalige” (sic) regularisaties door de xenofiele regering getrakteerd. Als iemand met de Belgische nationaliteit de wet overtreed en daarbij gevat wordt, wordt die WEL gesanctioneerd. Maar een illegaal niet, zijn wetsovertreding wordt NIET gesanctioneerd maar BELOOND met een “regularisatie” , pure en onversneden Belgofoob discriminatoire …. “positieve actie” (sic), ja ja ja, ho wee die sukkelaars die de Belgische nationaliteit hebben. Die zijn veroordeeld om met hun belastinggeld die discriminatie te blijven financieren. Uiteraard kijkt UNIA hiervoor over de Linkse schouder opzij of wat dacht ge ! Onthoud ; Electorale “wraak is zoet” in 2024 ; niet vergeten met de Rechtse voet electoraal terug te stampen tegen de schenen van het xenofiel en autochtonofoob discriminatoir ontaard PoCo-Systeem tot het kraakt in zijn tricolore voegen !

 6. Verlinden???
  Een jonge mediageile minister? Onvolwassen, onbekwaam! Geen ervaring en toch oerdomme bloedrode
  voorstellen formuleren. Meegemaakt in 1945!! Degelijke politici moeten we mijden en afdanken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *