ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent #MurderinAntwerp betoging… gekaapt door activist en verwarde moeder (8 VIDEO’s) – 't Scheldt

#MurderinAntwerp betoging… gekaapt door activist en verwarde moeder (8 VIDEO’s)

Abderrahman ‘Akram’ Kadri, 29 jaar, Algerijn, afkomstig uit Sint-Jans-Molenbeek maakt amok in Antwerpen. Hij wordt opgepakt en geïmmobiliseerd. Omdat hij danig onder invloed is wordt een ambulance gebeld. Op het moment dat die arriveert verliest Akram het bewustzijn…

Zondag 19 juli 2020:

Abderrahman ‘Akram’ Kadri, 29 jaar, Algerijn, afkomstig uit Sint-Jans-Molenbeek maakt amok in Antwerpen. Vrienden getuigen dat hij al een tijdje in Antwerpen ronddwaalde in een roes van drank en drugs. Een vriend zegt dat Akram tot 5 gram coke per dag gebruikte.

De politie wordt gebeld. Voor café De Koetsier wordt Akram opgepakt en geïmmobiliseerd (hij was met tafels aan het gooien volgens getuigen). De agenten merken dat de man zwaar onder invloed is en bellen een ziekenwagen. Op het moment dat die arriveert verliest Akram het bewustzijn. De ambulanciers slagen er in om Akram te reanimeren. In het ziekenhuis overlijdt de man.

Maandag 20 juli 2020:

Op sociale media verschijnen boodschappen met hashtags “MurderinAntwerp”, “JusticeforAkram”, “NoJustice,NoPeace”. Er wordt getweet dat Akram de George Floydd van Antwerpen is. De politie wordt beschuldigd van moord. Familie en vrienden van Akram roepen op tot een betoging op dinsdag 21 juli 2020.

Dinsdag 21 juli 2020:

De betoging is niet aangevraagd, noch goedgekeurd. Honderden politiemensen zijn op de been. Demonstranten verzamelen aan de Oudaan in Antwerpen. De groep verplaatst zich naar de Meir. Eén boze demonstrant wordt opgepakt. Omstaanders maken de politie uit voor kankerhoeren en andere fraaie Marokkaanse Geuzennamen. De gemoederen geraken verhit. De betoging wordt gekaapt door activist Yassine Boubout en jeugdwerker Jamal Kasmi die zich nadrukkelijk en ongemakkelijk in de kijker werken. Zij ‘onderhandelen’ met de politie over waar de groep al dan niet mag gaan en staan. In de late namiddag vragen ze aan groepen betogers om naar huis te gaan. Het is duidelijk dat we vooral nog van Yassine Boubout gaan horen.

Pittig detail: Yassine Boubout profileert zich als activist die het niet echt begrepen heeft op de politie in dit land. Hij solliciteerde bij de Staatsveiligheid voor een baan en werd afgewezen net omdat hij gekend staat als iemand die fel van leer trekt tegen politie en overheid waardoor men zijn kandidatuur niet in overweging wenst te nemen. De afwijzing is uiteraard koren op de molen van activist Boubout.

Op de Meir slaagt de moeder van Akram erin om een redelijk grote groep rond haar te verzamelen. Ze doet haar beklag in het Frans en eist van de Vlaamse overheid duidelijkheid over de dood van haar zoon. Opvallend… getuigen zeiden eerder dat haar zoon drugs zou hebben genomen omdat hij zich zo slecht voelde doordat zijn moeder doodziek te bed lag in Brussel. De moeder die dinsdag eisen stelde aan de Vlaamse overheid leek alvast niet echt doodziek. Ze verdedigde haar zoon door te zeggen dat hij geen drugs gebruikte, slechts nu en dan een fuifbeest was, maar bovenal een begenadigd rapper.

Hier de beelden

***

De bovenstaande beelden zag U niet in de Regimepers. Vreemd genoeg wel alleen op ‘tScheldt. Steun ‘tScheldt om op de hoogte te blijven van de nieuwe harde werkelijkheid in Uw land, stad en regio. Kies een abonnement:

5 reacties op “#MurderinAntwerp betoging… gekaapt door activist en verwarde moeder (8 VIDEO’s)

 1. De rapper was euh rapper naar de Eeuwige Jachtvelden dan voorzien. Dankzij onze Antwerpse politie volgens sommigen, ja zo zijn ze wel, die bollebozen. Men zou nu overwegen een standbeeld van Akram aan de Koetsier te plaatsen, ter compensatie van alle Leopolders. Een soort bedevaartsoord, voor alle marszjinalen, gediscrimeerde allochtonen, geweigerde politie-kandidaten, beroepsagitatoren, geschifte junkies, enz enz.
  Een lichte stijging van uw gemeentebelasting zal dan ook plaatsgrijpen, beste burgers, het geld moet érgens vandaan komen, toch ? Nee, niet altijd van overvallen en berovingen, er wordt nog gewerkt, hier en daar….

 2. Mijn kind schoon kind, ook al is het een kilo’s cokesnuivende, nutteloze en amokmakende zattekloot. (enfin, in die middens noemt men dat een “begenadigd rapper”)

 3. Dit is een dystopische wereld ,een wereld waar links straattuig en import parasieten het hoge woord voeren , de jarenlange infiltratie van politiek linkse partijslaven in onze sociale instellingen heeft gezorgd voor een ongeziene sociale fraude , een ongelijke verdeling van woningen en sociale voorzieningen onder het mom van “antiracisme ” en positieve discriminatie.
  Wie niet reageert zijn de bange , totaal wezenloos gehersenspoelde kleine loonslaven die door fascisten met het motto ‘ wat we zelf graaien daar kan een ander niet meer mee weg ‘ leeggezogen en onderdrukt worden , hoog tijd voor een weerstand beweging op te richten ,dat is dan weer een utopische gedachte .Wij zijn tenslotte een knechtenvolk .

 4. Nochtans, in onze cursus electriciteit ging het daar steeds over : weerstanden, geleidbaarheid, stroom, ampères, gelijkspanning (voor de BLM-ers), wisselspanning (voor de populisten), de formules zoekt u er zelf maar bij. Een electrische stoel zit ook comfortabel (toch voor enkele minuten;-), maar is hier in onze contreien nooit echt ingeburgerd geraakt. Omdat doodstraf = levenslang = max. 30 jaar = kans op vervroegde vrijlating na 10 jaar met aftrek van voorarrest, enfin de voorbeelden zien we af en toe, surtout bij Syriëstrijders e.d.
  En wat eerst een utopie was, werd later realiteit, bon ton, een wet zelfs, een natuurwet soms (Newton, enz)

 5. En, is de doodsoorzaak al uitgemaakt door de medische experts ? En mag de buitenwereld het ook weten ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *