ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Mossel moet Vlaamse visserij redden… – 't Scheldt

Mossel moet Vlaamse visserij redden…

5 reacties op “Mossel moet Vlaamse visserij redden…

  1. Niet alles in de schoenen schuiven van ons Hildeke. Het is begonnen met onze algemene geprezen huidige minister van volkgdezondheid. De SP die het zo nodig vond dat iedereen gelijk is en ge mogelijkheid moet hebben om naar de univ te gaan.

    1. Het is niet begonnen met vdb:is begonnen op 13.09.1996(!),toen men afstand nam van verdragen met voorrang op de grondwet en de grondwet brutaal heeft opzijgeschoven op “onderwijs”.Allen hebben daar op voortgeborduurd.Gevolg een verloren generatie.Dus zo braaf is “Hildeken”ook niet geweest.Idem voor visserij:niets heeft iemand gedaan tenzij tegengewerkt voor andere redenen neem ik aan.Waarschijnlijk was het zelfs niet zo moeilijk geweest.

  2. Mossels?? die zitten er toch genoeg in de regering! Ruggengraatloze mossels zelfs! en ze hebben allen een ziltige poco smaak. Er is zelfs een mossel bij ter grootte van een walvis. De Vlaamse visserij is dus gered.

      1. Hoe zit het eigenlijk met visserij?Of worden vissers(Brugge)en akkoord koning Engeland bij EU-cijfers ingelast en zijn we weer de benadeelden?Id.voor ferry Oostende-Kales:1 ferry en we hadden truckers kunnen gaan halen.Slecht akkoord(voor ons en VK-vissers)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *