ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Moslimgemeenschap erg optimistisch over sluiting alle café’s en restaurants voor een maand… – 't Scheldt

Moslimgemeenschap erg optimistisch over sluiting alle café’s en restaurants voor een maand…

13 reacties op “Moslimgemeenschap erg optimistisch over sluiting alle café’s en restaurants voor een maand…

 1. Erg , heel erg ,net nu ik het gewoon begon te worden in de taveerne ‘De dampende roede ‘ waar menig jonge deerne mijn ouder wordende ogen weer deden glanzen en mijn libido een boost gaven .
  De superstaat geambieerd door de EU maffia is een feit. Vanuit hun ivoren torens en dito paleizen hebben deze nooit door niemand verkozen rabauwen besloten het avondland in de boeien te slaan ter demonstratie van hun almacht ! De galg voor wie wie zich niet onderwerpt of hun staatskunde in twijfel trekt ,de brandstapel voor het vrouwelijk equivalent .Wat gaat volgen ? gelegitimeerd geweld tegen burgers die niet in een opgelegde dystopische wereld willen leven ? deze wetten zitten in de pijplijn !
  Onder het mom van een pandemie wordt de democratie vermoord en Europa een open gevangenis . Volgens de leugenpers , de schandknapen van het systeem geeft 85% van de bevolking aan “dit leuk te vinden ” men oogst dus wat men nooit gezaaid heeft .De grote test op totale onderwerping ,in collaboratie met de ‘superverspreiders ‘ (iedereen weet ondertussen wie die zijn ) is aan de gang ,net zoals de omvolking en de uitdrijving van het gezond verstand !

 2. Gewoon couscous met merguez worstjes vreten in de “Allah snAckbar” volstaat al om Covid-19 op halal wijze de keel over te snijden met de smoel naar Mecca gericht

 3. echt wel een voorbeeld dat de integratie niet echt gelukt is, wij vlamingen falen vooral in die mensen onze taal op een begrijpelijke manier te leren, hoe kunt ge anders verklaren dat ze die vod steeds maar weer op hun hoofd dragen in plaats van voor hun neus en mond.

 4. Schone bende op de foto. Men bemerkt onmiddellijk hun grote wil om te integreren. Haaa… ene B.S. ,de minister van anti-imburgering die men op onze nek duwde (tja die graaier moest ook een postje krijgen, al hebben ze het vlug moesten uitvinden) moet bij het zien van die beelden een heel gelukkig man zijn terwijl hij de ganse dag fluistert “allah akbar”.

 5. Wat ik mij afvraag bij het zien van de foto.
  Krijgen al die vrouwen met hun uitgesproken segregerende kleding een of meerdere uitkeringen?Zo Ja , wat is hier de toegevoegde waarde van ?

  Mvg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *