ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Moslim valt priester aan in Brussel, maar OCAD houdt dreigingsniveau op 2 – 't Scheldt

Moslim valt priester aan in Brussel, maar OCAD houdt dreigingsniveau op 2

Maandagavond rond 17.30 viel een moslim de priester van de Sint-Gilliskerk in Brussel aan…

Maandagavond rond 17.30 viel een moslim de priester van de Sint-Gilliskerk in Brussel aan. Hij gooide met een stoel naar de priester en riep naar verluidt dat hij een moslim is. Dat is tegenwoordig codetaal om te zeggen dat het toegestaan is om geweld te gebruiken in een Westerse samenleving bestaande uit ongelovige honden.

De verdachte is een zekere Tarek B. Hij sloeg op de vlucht. Volgens enkele bronnen zou hij ondertussen gearresteerd zijn. In het ministerie van Verbinding van Bart Somers krijgt hij nu thee en koekjes opgediend door Meyrem Almaci en wordt zijn gewonde ego verzorgd door Jessica Soors.

Vanavond mag hij kiezen uit een reeks door de Staat betaalde topadvocaten persoonlijk aan Tarek geïntroduceerd door Vincent Van Quickenborne om zich te laten vrijspreken op grond van de mening van geloofsovertuiging.

De geagresseerde priester is intussen ook gearresteerd wegens obstructie van de vrije geloofsbeleving van een moslim.

Volgens geruchten is Tarek B illegaal in ons land, maar dat wordt heftig tegengesproken door Sihame El Kaouakibidinges-het-zijn-zo-goed-als-altijd-witte-mannen die een document op tafel legde waaruit moet blijken dat Tarek B een gerenomeerd Midden-Oosten danser is op stage in haar rijkelijk gesubsidieerde dansschool in Antwerpen.

De politie die Tarek B arresteerde stuurde pro-forma een verslag naar het OCAD om het dreigingsniveau op te waarderen, maar na overleg met Arco advocaat Annelies Verlinden werd beslist dat er niet genoeg Westerse grond was om te doen alsof moslims het land zouden overspoelen met machetes en schietgeweren.

Elke overeenstemming met Wenen is uit den boze en is slechts ingegeven door Vlamigen van slechte wil. Het deporatieprogramma van Vlamingen dient dan ook onverwijld verder gezet te worden, zodat Vlaanderen snel een veilige Heilige haven wordt zoals voorzien in de statuten van het ministerie van Omvolking.

Voor de Ongelovigen hier het Opsporingsbericht:

***

Foto: Plannen voor de aanslag op de Sint-Gilliskerk gevonden in de zakken van Tarek B.

***

U last dit het eerst op ‘tScheldt. Kies een abonnement:

 

5 reacties op “Moslim valt priester aan in Brussel, maar OCAD houdt dreigingsniveau op 2

 1. Wij moeten alle soortgelijke en aanverwante objectief-correcte constataties ter zake kost wat kost politiek-correct gecensureerd doodzwijgen want het krakkemikkig dogma van onze Linkse Kerk ; “Diversiteit is een verrijking”(sic) moet ten allen prijze overeind blijven. Immers wanneer deze ganse mythologie rond dit gebakken luchtkasteel gesloopt zou worden , zou de hologram der staatskundige fictie farce kraken in haar tricolore voegen. Er zouden dan geen subsidies meer getrakteerd kunnen worden van UW belastinggeld aan de V.R.T., UNIA, dat Minderhedenforum, Vluchtelingenwerk Vlaanderen, NGO’s, De Wereld Morgen, Oxfam, Vrienden van Hart boven Hard , Apache, etc…etc..etc…etc…etc…etc…etc…etc…etc…etc….etc…etc….etc….etc…..etc….etc…etc….

 2. Ah ja, natuurlijk een priester dat is niveau 2, moest het een imam zijn was dat niveau 4, én een uitgebreid relaas in onze media over ‘het toenemend rechts-extremisme’, de islamofobie, enz enz

 3. Nee, we moeten ons geen zorgen maken en zeker het dreigingsniveau niet verhogen, hoor…
  Er moeten immers regelmatig mensenoffers gebracht worden aan de molochen Multicultuur en Emigratie.
  De hogepriesters-politiekers zullen achteraf wel het nodige ritueel
  van “verontwaardigd” en “gechokeerd”, enz.
  brengen tot het tijd wordt voor het volgend offer.

 4. Moest er nu iemand “vuile makak” tegen die rotzak geroepen hebben, dan stond gans het poco-establishment met moefti Somers en zijn Unia-nazikliek op kop van verontwaardiging te krijsen. Het ergste is dat de hansworsten die ons regeren (en vooral hun linkse vazallen bij ons fameus “gerecht”) blijkbaar niet willen inzien dat de 5e colonne van die moordenaars stilaan maar zeker in actie aan ‘t komen is. Neen ze gooien liever onze waarden en tradities overboord om toch maar in de kont te kunnen kruipen van die barbaren. In 1946 hing men zo’n verraders op.

 5. Moslims vallen kerken aan, in Nice en in Brussel, en het dreigingsniveau blijft voor België gelijk.
  Moslims vallen een synagoge en een Koosjer restaurant aan, 1000 KM hiervandaan, en het dreigingsniveau wordt onmiddelijk opgeschroeft aan synagoges hier. Niet aan de Kerken.

  Volgens de ene ben je een kafir, volgens de andere een goy.
  Onze gelijkheid is precies niet een sentiment dat door anderen wordt gedeeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *