ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Moordpoging op de Middenstand – 't Scheldt

Moordpoging op de Middenstand

In onze bange belevingswereld spelen moderne medicijnmannen met onze pedicurevrije voeten. Na ons lange tijd te hebben verhuld hoe weinig mensen er nu eigenlijk binnenkomen in de kliniek die niet uit een woonzorgcentrum afkomstig zijn, beslissen de experts onversaagd dat het veel te vroeg is om winkels te openen…

In onze bange belevingswereld spelen moderne medicijnmannen met onze pedicurevrije voeten. Na ons lange tijd te hebben verhuld hoe weinig mensen er nu eigenlijk binnenkomen in de kliniek die niet uit een woonzorgcentrum afkomstig zijn, beslissen de experts onversaagd dat het veel te vroeg is om winkels te openen.

**

Weg investering, weg nieuwe investering, weg perspectief, weg beleg op de boterham. Tegen de tijd dat in dit land ooit de laatst genezene zal worden gevierd, bestaat er geen middenstand meer. De staat kan zomaar plotsklaps weer in de greep van Mao van Ranst komen. Fronsend fnuikt hij op zijn eigen afwegingsschaal de sprankeltjes vochtige hoop van de gekneusde neringdoeners in dit operetteland. En Wilmès beaamt braafjes de onzekerheid in haar koeterwaals. Minister Maggie zegt op haar beurt plompverloren dat Moederdag – die in zekere mate nog enkele meubelen had kunnen redden – een ondergeschikte rol speelt in deze kwestie. Dit floepte ze eruit in het VTM-Nieuws, live vanuit haar tuin, gekapt en wel, ver van enige liberale empathie weggedreven.

In datzelfde VTM-Nieuws ontving Cathérine Moerkerke justitieminister Koen Geens. Ah, die Koen Geens, de man die eruit ziet alsof hij moeiteloos in een lift de verantwoordelijkheid voor een stiekem afgeknepen wind met een monkellachje kan wegwuiven. Aan Catherine vertrouwde hij toe: ‘Iedereen maakt fouten, ik maak ook veel fouten en ik wens daarvoor streng gestraft te worden’, alsof hij gezwind uit een bondage-sessie naar de studio was lopen hinkepinken. Het guitige en het gluiperige smelten in Koen zo smetteloos samen dat Cathérine iets had van ‘komaan zeg, wat moeten bijna berooide mensen nu nog allemaal meemaken met die amateurcommunicatie en die beslissingsverlamming?’. Het bestuurlijke drijfmest walmt harder dan een zoveelste parfum de crise.

2 reacties op “Moordpoging op de Middenstand

  1. Had men iets anders verwacht van zo’n bende hullepukken ?
    Het wordt tijd dat de bevolking komaf maakt met deze heerschappen ( m/v ).

    1. daarom nu GEEN verkiezingen …. ze zijn zo bang voor hun postje !!!
      Hopelijk vergeten de mensen (kiezers)deze klunzen niet en wordt heel deze reutemeteut weggestemd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *