ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Moord in koelen bloede in New York (VIDEO). Björn Soenens niet aanwezig. – 't Scheldt

Moord in koelen bloede in New York (VIDEO). Björn Soenens niet aanwezig.

Featured Video Play Icon

13 reacties op “Moord in koelen bloede in New York (VIDEO). Björn Soenens niet aanwezig.

 1. Björn S. stond juist tegen een standbeeld van Colombus te pissen, de mens kan niet overal tegelijk zijn.

 2. Den Björn was iets nieuws aan het bekokstoven om Trump NOGMAALS in een slecht daglicht te kunnen stellen. Objectief-correct verslag brengen zonder politiek-correct bevooroordeelde PoCo-propaganda “duiding”(sic) is niet zo direct besteed aan de Linkse Omroeptoeter L.R.T. Subsidiekraan DICHT naar dat onding. Waarom moeten wij belasting betalen om de L.R.T. ons te laten indoctrineren met PoCo-propaganda ?

 3. Den Björn was iets nieuws aan het bekokstoven om Trump NOGMAALS in een slecht daglicht te kunnen stellen. Objectief-correct verslag brengen zonder politiek-correct bevooroordeelde PoCo-propaganda “duiding”(sic) is niet zo direct besteed aan de Linkse Omroeptoeter L.R.T. Subsidiekraan DICHT naar dat onding. Waarom moeten wij belasting betalen om de L.R.T. ons te laten indoctrineren met PoCo-propaganda ?

 4. Als Björn/VRT iedere moord in NYC moeten verslagen dan vrees ik dat we een 24/7 live journaal zullen nodig hebben…en Björn binnen de kortste keren met een burn-out te kampen zal hebben.

 5. Jullie brengen slechte satire. Meestal is het zelfs geen satire, maar persoonlijke aanvallen, verhuld onder een dun laagje bedenkelijke geestigheid. Schrap me van jullie mailinglist. Ik kan mijn tijd beter gebruiken.

  1. We vroegen aan Bieke van de ‘tScheldt receptie met de beroemde D-cup of we haar bedenkelijke geestigheid onder haar dun laagje stof eens mochten zien. Man, een mep dat die daar verkocht heeft! (‘tScheldt)

  2. Ik ben dat onderhuids racistisch gestook ook beu ! Platvloerse leugens van ex-rechts ! Het vlaams nationalisme ligt op apegapen ! Zoals oudjes in een rusthuis ! Wachten op de definitieve dood ! Wil de laatste flamingant het licht uitdoen !

 6. Dit is niet relevant voor den Bjorn … Trump bashen daarentegen wel. Of hoe de nieuwe journalisten er tegenwoordig voor gaan om toch hun job te behouden. Wie nu nog msm leest of kijkt weet dat hij/zij leugens, manipulatie en indoctrinatie voorgeschoteld krijgt.

 7. My gawd, wéér een lezer minder, ene Woalter De(c)oene, die ‘zijn tijd beter kan gebruiken’ (tja, in deze corona-tijden, voor de PC met de broek op de enkels, ieder z’n meug Woalter, en vooral binnen de lijntjes kleuren, en persoonlijke aanvallen, tja als die personen deel uitmaken van Het Systeem, ‘t is hun keuze, nietwaar. Aanvallen uitsluitend op Het Systeem an sich, daarvoor is er ‘Het Commmunistisch Manifest”, “Het Kapitaal”, “Staat en Revolutie”, “Wat te doen?”, “God & De Staat”, enz resp. van de kameraden Marx, Vladimir Iljitsj Oeljanow (Lenin pour les damen), Leo Trotzki, Michael Bakoenin, en nog een trits andere gozers. lees ze maar, Woalter, en probeer ergens bedenkelijke geestigheid te ontwaren, of geestigheid tout court, en meldt het ‘t Scheldt;-). De immense literatuur terzake kunt u lezen met of zonder de broek op de enkels, we leven tenslotte in een vrij land (I’m a free man in a free country !), maar u zult weinig D-cups tegenkomen vermoed ik, al is niets uitgesloten…. Toegegeven, ik zit ook nog maar aan blz 669 van Het Kapitaal, het gaat tergend langzaam, te wijten allicht aan het gebrek aan bedenkelijke geestigheid onder een dun laagje stof, ik hàd het moeten weten, shit…. Maar het is wat het is, en om uw bloeddruk nog wat te agiteren, nog een anecdote, i.v.m. het Kapitaal om bij de zaak te blijven, spits uw oren Woalter : een kennis van mij, niet al te snugger maar een fanatieke cowboy/western roman liefhebber o.a. liep me tegen het lijf en vertelde terloops :’nu ben ik aan een roman bezig…., ‘Das Kapital’ van Karl May…. ‘, toch al een 50-tal bladzijden’…., waarop ik in een lach schiet en zeg :’oen ! dat is niet van Karl May, maar van Karl MARX !’, waarop hij na enig nadenken :”ik dàcht al dat er zo weinig Indianen in voorkwamen….”. Ahum, gebruik uw tijd dus nuttig, Woalter, en laat die snoodaards van ‘tScheldt in hun eigen sop gaarstoven, dik betaald door CIA/FBI/MI16/Mossad/Noord-Korea/Kabila/Mocro-maffia/SS (Slechte Satire)/…. en dan durven ze ons nog een abonnement proberen aan te smeren, stuitend gewoonweg ! U bent op de goede weg, Woalter, en bij ons allemaal is het te hopen op ‘voortschrijdend inzicht’ (à la processie van Echternacht, waar het krioelt van de D-cups zegt men). En dus uw tijd goed gebruiken, time is money ! Daarom zijn wij zo arm, soit.

 8. Björn zal zich wel hoeden om zoiets over te maken aan de politiek correcte, tamelijk gekleurde en bovenal zeer objectieve VRT. Bovendien, stel je voor dat hij dit via een videogesprek aan rode Tanghe zou meedelen, de arme vrouw zou tijdens dit gesprek dan minstens 6x per uitgesproken lettergreep met de ogen moeten knipperen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *