ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent “Mondmaskers gaan het virus echt niet tegen houden”, aldus Uw minister van Gezondheid – 't Scheldt

“Mondmaskers gaan het virus echt niet tegen houden”, aldus Uw minister van Gezondheid

Zo ziet een liegende minister eruit…

Featured Video Play Icon

Maggie De Block blijft zich weren als een duivel in wijwatervat. Ze kan en zal niet, nooit, never, jamais gezegd hebben dat mondmaskers kunnen helpen in de strijd tegen het coronavirus. Gewoon omdat ze te bonkig en te koppig is om toe te geven dat ze van in het begin van de crisis een foute boodschap voor waar heeft verkondigd aan de bevolking.

De overheid had geen mondmaskers voor haar bevolking, dus werd er gezegd dat mondmaskers niet hielpen. Als mondmaskers niet hielpen kon de overheid geen fout aangewreven worden. Was het vernietigen van miljoenen maskers in stock geen fout. Was het bestellen van mondmaskers bij dubieuze Turken geen fout. Was het uitspelen van leveranciers tegen elkaar geen fout. Was het opzeggen van de wet op de openbare aanbestedingen geen fout…

De mondmaskers die toen niet hielpen zijn vanaf volgende week wel verplicht op het openbaar vervoer.

Beste vrienden, Vlamingen en anderen, er was maar één stom boekske in Vlaanderen dat bijna drie maanden geleden al verkondigde dat er een dag ging komen dat de overheid U ging beboeten als U geen mondmasker zou dragen. Dat boekske was ‘tScheldt. Niet dat er een gazet van de Reguliere Pers dat zal erkennen, daar doen we het ook niet voor. Maar het gezamenlijk intellect van de ‘tScheldt redactie blijkt een hoger soortgelijk gewicht te hebben dan het intellect van Uw gewichtige minister van Volksgezondheid.

In het bijgevoegde filmpje van deze week, zien we opnieuw de duivel aan het werk. De dame in het zwart die haar bevolking zegt dat een nationale mondmaskernaai-actie een vorm van folklore is om de mensen thuis bezig te houden. De overheid gaat iedere Belg twee filterdoekjes geven om in een mondmasker in te naaien. Het Monty Python gehalte van deze regering gaat er dag op dag op vooruit. Beste vrienden, die zelf in elkaar genaaide maskers van katoen, dat is eigenlijk prul. Het enige wat helpt zijn maskers met daarin een laag non woven meltblown polypropyleen. Zeg maar dat ‘tScheldt het gezegd heeft als de politie U binnenkort staande houdt als U de trein afstapt zonder masker.

Ondertussen staat er nog altijd geen mondmaskermachine in België ook al zijn er verschillende bedrijven die de overheid al aangeboden hebben om er één te plaatsen. Onze dolgedraaide economie heeft zich voor 500 % afhankelijk gemaakt van China en het ziet er niet naar uit dat de overheid deze coronacrisis aanwendt om een aantal fundamentele correcties door te voeren. Lang leve Monty Python.

***

Zo ziet een liegende minister eruit. Steun ‘tScheldt als gemaskerde nar aan het hof om nu en dan de waarheid te zeggen. Kies een abonnement:

 

2 reacties op ““Mondmaskers gaan het virus echt niet tegen houden”, aldus Uw minister van Gezondheid

  1. Veiligheidsbrillen gaan ook het virus niet tegenhouden en/of verspreiden, maar deze mogen ook niet meer verkocht worden in de doe het zelf-zaken. Gans deze gemaakte crisis is een farce en onze beleidsmensen doen er alles aan om het niet toe te geven.
    Graag de cijfers van overlijdens in dit land tussen 1/1/2019 en 31/12/2019.
    Begin 2021, kunnen deze dan vergeleken worden met de cijfers 1/1/2020 en 31/12/2020.
    Mogelijks moet ik dan mijn ongelijk toegeven, wat ik zeker zal doen.
    Omgekeerd verwacht ik dit niet van ” de beleidsmensen”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *