ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Molenbeek sluit de grenzen voor de blanke buitenwereld – 't Scheldt

Molenbeek sluit de grenzen voor de blanke buitenwereld

Het is zover: de poorten van de hel zwaaien dicht. Het moet gedaan zijn om de inheemse bevolking van de ‘hell hole’ te gaan koeioneren met coronacontroles

Het is zover: de poorten van de hel zwaaien dicht. Het moet gedaan zijn om de inheemse bevolking van de ‘hell hole’ te gaan koeioneren met coronacontroles.

**

Die mensen belijden een godsdienst die hen doet geloven dat het vieze virus enkel de ongelovige honden neersabelt. Nu klopt het helemaal niet dat hondjes kunnen getroffen worden, maar in de moskee wordt met die term wat anders bedoeld dan de trouwe viervoeter. Shisha-pijpen voor gevorderden waarbij elkeen aan dezelfde teut zabbert is inderdaad niet aan iedereen besteed. Dansen in de straat bij deze collectieve aanslag op de gezondheid van de buitengrenzers hoort er traditiegetrouw ook bij.

Racen door de straat, blowing in the wind en doelloos rondhangen in hecht groepsverband worden voortaan niet meer gehinderd door fascistische politiepotentaten nu de grenzen van dit kalifaatfiliaal toeflappen. Prinses Catherine Moureaux wier collaboratie haar geen windeieren heeft gelegd, kijkt meewarig toe op de starpatsen van haar niet zo onderdanige onderdanen. Een nieuwe Franse Revolutie, kirren de duivelse intellectuelen van de linkerkant die ongetwijfeld ook fervent genieten van de opstanden in de Parijse banlieues. ‘Le corona, c’est mon copain’, valt te lezen op hun hippe t-shirts.

Het Minderhedenforum en Unia hebben het kalifaat al enthousiast erkend. In deze gloednieuwe Hof van Eden geen discriminatie meer, klinkt het loeiend luid. De bange blanke man, besmet of niet, is hier een taboe-entiteit. Nog andere van de 19 parels aan de Brusselse kroon willen mee op de kar springen, met Schaarbeek en Sint-Joost-ten -Node als felle koplopers. Het Minderhedenforum en Unia hamsteren volop voedselpakketten en extra zacht toiletpapier. Nu er geen illegale gelukzoekers meer in de media opduiken heeft het begrip ‘sans papiers’ een andere betekenis verworven; dat zijn namelijk mensen zonder toiletpapier en ook over hen ontfermt Unia zich met alle subsidies van dien.

Nu Bart Somers het virulent opneemt voor de onbereikbare Turken in ons land die nu eenmaal geen gazetten vol coronagekeuvel kunnen lezen in de mijn, mocht de Marokkaanse subcultuur niet in de woestijn belanden. Vandaar alle denkbare én dankbare steun aan het mooie Molenbeek. Pas op: de dansende douaniers aan de geïmproviseerde grensposten zijn van geen kleintje vervaard. Blijf dus uit dat kot van een kalifaat! Wetende dat velen dit exotisch gebied al jaren als een topbestemming ervaren zal deze afscheiding de blanke buitenwereld al de pijn aandoen die hij verdient.

***

Foto: Catherine Moureaux, prinses eerste Belgische kalifaat

***

Oeps je hebt geen abonnement. Kies een abonnement:

1 reactie op “Molenbeek sluit de grenzen voor de blanke buitenwereld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *