ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Moest Brussel zo veilig en proper zijn als beweerd wordt, zouden vrouwen geen taxidienst beginnen voor vrouwen – 't Scheldt

Moest Brussel zo veilig en proper zijn als beweerd wordt, zouden vrouwen geen taxidienst beginnen voor vrouwen

Best een bevrijdend idee om voortaan in het Brusselse vrouwelijke taxichauffeurs voor vrouwelijke passagiers in te zetten. Dat dit een onverbloemde aanklacht is tegen de exclusief allochtone mannelijke bestuurders mag uiteraard niet eens gefluisterd worden van de gedachtenpolitie.

Best een bevrijdend idee om voortaan in het Brusselse vrouwelijke taxichauffeurs voor vrouwelijke passagiers in te zetten. Dat dit een onverbloemde aanklacht is tegen de exclusief allochtone mannelijke bestuurders mag uiteraard niet eens gefluisterd worden van de gedachtenpolitie.

Intimiderend gedrag door exotici mag sowieso niet aan bod komen. Als de taxi bovendien door gore buurten rondhost die zelfs een dove blinde als ontvolkt zou ervaren, dan zou die prompt door de VRT worden uitgenodigd om het in Terzake te komen uitleggen. Vroeger was Beiroet het Parijs van het Midden-Oosten, nu is Brussel het Mekka van Europa. De glurende blikken van hengstige baardknapen, de schuimloze dagschotels in de vierde wereldmagazijnen, de voortbaggerende lijven gehuld in tenten van het modejaar 632, het gutturale gebrabbel, de rijpende dreiging, daarover gaan we het dus niet hebben. Volgens de verdraagzame media-elite behoort dit alles tot het eigen volk.

Laten we eerder eens wat toejuichen: zovele ‘Brusselaars’ zijn opgetogen met het apartheidsbeleid dat de taxiwereld vertoont. Aparte taxi’s voor vrouwen zijn slechts het begin van een verlichte mobiliteit. Zo komen er voertuigen voor eenzamen door eenzamen. Samen eenzaam zijn vergroot immers het oncomfortabele onbehagen waar deze lieden zo verzot op zijn. Kleurlingen worden niet graag vervoerd door kleurloze bestuurders, dat is algemeen geweten. Parochianen die geen priester meer kunnen vinden kunnen bij de katholieke taximan terecht voor hun biechtgeheimen. Neonazi’s zien hun comfortzone veiliger afgebakend in het gezelschap van een skinhead achter het wiel. Gepensioneerden vervoeren elkaar zonder de jeugd te belasten met hun staat van verdienste. Pechvogels met een grote neus verkiezen een chauffeur met een even geprononceerde kokkerd, dat is normaal. Geslachtelijke twijfelaars bewegen zich het liefst voort in een zelfsturende wagen. Dit om hun natuurlijke verwarring niet te laten besmeuren door mogelijke goede raad. Besneden medemensen krijgen voortaan minder het gevoel voor lul te staan met een chauffeur die niet enkel voor glijdende uren gaat maar die tevens over een vlot glijdend apparaat beschikt. Bij voorkeur prijkt het kwaliteitslabel ‘Zonder voorhuid’ op de voorruit.

Living Apart Together: de lat ligt vanaf nu echt wel hoog in de moderne taxi. Gedaan met de ongedwongen babbel, weg met de gevarieerde omgang, over en uit met die Brusselse joie de vivre. De veelgeprezen diversiteit in de hoofdstad zorgt ervoor dat de apartheid noodzakelijk is geworden. Waar hadden we dat ook al eens eerder meegemaakt? Ah ja, in het vreedzame Zuid-Afrika. Wat we zelf doen gingen we beter doen, nietwaar?

Mo Vanelders

***

 

1 reactie op “Moest Brussel zo veilig en proper zijn als beweerd wordt, zouden vrouwen geen taxidienst beginnen voor vrouwen

  1. Oei pas maar op dat de GEDAPO van Unia dit niet leest ,het proces Dutroux is een lachertje met wat u te wachten staat,dit selecte clubje fraudeurs dat met een deficit zit van meer dan 2 miljoen € terwijl het rijkelijk gesubsidieerd wordt kijkt ook mee op Twitter,Facebook,en andere populaire sociale media op zoek naar onverlaten met afwijkende gedachten.
    Tenslotte zijn deze arme import dutskes enkel maar goed voor de job van taximan ,de meeste kunnen amper lezen en/of schrijven ,ook drugs en andere populaire vermaak goederen moeten snel van de plantages naar hun bestemming gebracht worden , de parlementairen en andere’ progressieve ‘BV’s moeten hun neus op tijd kunnen poederen ,niks zo onverdacht als een taxi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *