ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Mocht U willen weten waarom Uw restaurant toe is vandaag… – 't Scheldt

Mocht U willen weten waarom Uw restaurant toe is vandaag…

Controle van een shishabar in Laken deze week…

Featured Video Play Icon

Controle van een shishabar in Laken deze week…

5 reacties op “Mocht U willen weten waarom Uw restaurant toe is vandaag…

  1. De ratten verlaten het zinkend schip, desapercido in de vrije natuur. Meende ik niet die 5 studenten te herkennen, uweetwel die uit Kortrijk die toen een broodje aan een bank zaten te nuttigen ? Een broodje nuttigen ? Een broodje nuttigen ?!? Waterpijpen roken ja ! Niets is wat het lijkt, en wie zegt dat een shishapijp niet beschermt tegen het carola-virus ? Laten ze dààr maar eerst eens onderzoek naar doen ! Godver.

  2. In beschaafde landen gooien de broeders der liefde eerst enkele rookgranaten naar binnen en wat ‘neutralizers’ daarna loopt het
    gedrogeerde volkje al waggelend naar buiten om daar in elkaar te storten, enkel een bus nodig en een groot blad papier om iedereen te beboeten -waar niks van komt wegens po-co gebrieft – simpel ,heel de wereld lacht dit onland uit wegens georganiseerde debiliteit !

  3. En als die “geweldige agenten” er al ene hebben kunnen oppakken, moet nog alleen de juiste door links geparachuteerde politiek correcte rechter gevonden worden om al hun moeite teniet te doen. In Mechelen is dat ook de gewoonte als er “gestraft” wordt door de Mechelse rechters Erika Colpin en Suzy Hoonacker. In de Keizerstraat vliegen de straffen met uitstel dan ook met karrevrachten buiten.

  4. Uitstel is geen afstel, of toch ? Overigens, als de keet leeg is in Laken, wie zegt dat de agenten zich de massa waterpijpen niet zelf toeëigenen voor eigen consumptie ? Sommigen lopen al rond met een waterkop. De amateurs, die in de sisha blazen i.p.v. zuigen, alle begin is moeilijk (beweren zelfs vele misdienaars {què?}. Maar die inbeslagname in de Antw. haven van 11,2 TON cocaïne (meer dan 11.000 KILO), ja daar had ik als agent wel bij willen zien, een eindeloze reeks bunga-bunga feestjes, dolletjes. Uiteraard allemaal corona-proof, zo zijn we wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *