ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Mocht U bij ‘tScheldt gewerkt hebben, kon U vandaag overal komen dankzij onze Covid-19 doorgangspas… – 't Scheldt

Mocht U bij ‘tScheldt gewerkt hebben, kon U vandaag overal komen dankzij onze Covid-19 doorgangspas…

‘tScheldt is het eerste medium in België dat van de overheid een “Covid-19 doorgangspas” kreeg voor alle redactrices en redacteurs. Op deze manier kan de ‘tScheldt redactie zich doorheen het hele Koningrijk begeven zonder aangehouden te worden en blijvend verslag te doen van het leven zoals het is in coronatijden…

Uiteraard houdt iedereen zich bij ‘tScheldt meticuleus aan de opgelegde wetten en normen. Altijd en overal. En zeker  nu in coronatijden.

Onze medewerker Bloknaegel is een wakkere jongen. Hij bedacht bij de start van de lockdown maatregelen dat ‘tScheldt redactrices en redacteuren hun pers- en bewegingsvrijheid ten allen tijde moeten kunnen behouden. Hij ging dus in overleg met de overheid om voor alle ‘tScheldt redacteurs en redactrices “Covid-19 doorgangsbewijzen” te bekomen.

Omdat we soms niet zo lief zijn voor bepaalde ministers moest Bloknaegel een aantal onorthodoxe paden bewandelen om toch de nodige documenten te bekomen. Zo was Wouter Beke faliekant tegen de uitgifte van ‘tScheldt doorgangsbewijzen. Eén telefoon van Bloknaegel naar De Crem loste het probleem op. Bloknaegel moest maar één ding zeggen tegen De Crem “de Wouter doet weer onnozel” en De Crem ‘overrulde‘ Wouter Beke per onmiddellijk. Ook Marc Van Ranst bestreed de uitgifte van de ‘tScheldt doorgangsbewijzen… Bloknaegel interpelleerde daarop Koning Filip en liet hem de honderden politieke Facebook- en Twitter berichten van Marc Van Ranst tegen de N-VA lezen. Daarop siste Filip “een Belgicistische racist, dat ontbrak er nog aan, ga maar gauw Uw doorgangsbewijzen afhalen bij Filip De Backer die is de shit van Maggie, Marc en Wouter aan het opkuisen…”

***

We hebben aan de overheid gevraagd dat alle ‘tScheldt abonnees ook een “Covid-19 doorgangsbewijs” zouden krijgen. ‘t Is hét moment om abonnee te worden! Kies een abonnement:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *