ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Minister van Zelfbediening Wouter Beke zwaar onder vuur… en terecht… – 't Scheldt

Minister van Zelfbediening Wouter Beke zwaar onder vuur… en terecht…

5 reacties op “Minister van Zelfbediening Wouter Beke zwaar onder vuur… en terecht…

 1. Waarom staat er blijkbaar toch een foto van “Marcske” uit de “De Kampioenen” bovenaan dit artikel ?

 2. Ik heb een sterk vermoeden dat kameraad Beke nooit in de hemel zal binnengeraken, maar dat geldt (geld !) wel voor meer tjeven…

 3. ‘Komt W. Beke in de coronakrisis overal te laat ?’ kopt HLN ook nog . Kan best zijn maar toch een verontschuldiging : hij liep steevast op z’n sloefen, en op pantoffels gaat het minder snel vooruit…. Een pantoffelheld a.h.w. Dat het zelfs op witte pantoffels minder snel vooruit gaat, of gewoon slabakt, dààr weet C.R. alles van, de regeringsvorming dus…. Zelfs de afleveringen van Dallas duurden bijna minder lang indertijd.

 4. Tot hoe ver een coalitie kan gaan !
  Hoe kan het dat Vlaanderen steeds maar achter de feiten aanloopt? En zeer zeker bij het beheersen van de coronacrisis !
  Heel simpel : Men zet een onbekwame minister op het departement Welzijn , met name Wouter Beke (CD&V). En als men die dan verder laat aanmodderen in zijn functie en gesteund en geprezen wordt door een minister-president is het hek helemaal van de dam.
  Meneer Jan Jambon (NVA ), als Minister-President had u ook op de hoogte moeten zijn van de wantoestanden van vooral in de woonzorgcentra. Wantoestanden die meebrachten dat het wegkwijnen van onze ouderen in de woonzorgcentra reeds maanden, en zelfs jaren eerder werden aangekaart.
  Meneer Jan Jambon, als Minister-President had u niet uw minister van Welzijn in april moeten verdedigen in de media. U had hem veel eerder reeds bij u moeten roepen om hem te wijzen op zijn plichten. Coalitie partner of niet. U had hem ook kunnen wijzen dat hij de eer aan zichzelf moest houden en zijn ambt neerleggen. Zo zou u hem geen sanctie moeten opleggen.
  M.a.w. meneer Jambon … u bent medeverantwoordelijk voor al het leed dat de bewoners (en hun familie) van de woonzorgcentra werd aangedaan.
  Hier volgt dan uw nadrukkelijke uitlating ter verdediging van uw minister van Welzijn van half april:
  Neen, Wouter Beke is niet te laat in gang geschoten. Ik neem het niet dat hij met de vinger gewezen wordt.
  Beke kwam toen reeds onder druk te staan toen het duidelijk werd dat de meeste coronadoden in de woonzorgcentra vielen.
  Eddy

 5. Dat gladde schijnheilige Harry Potterfiguurtje kan spijts zijn verregaande onbekwaamheid toch maar lekker op zijn vet betaalde luiaardspost blijven parasiteren. Maar geen nood, die hansworst zal binnenkort wel naar een beter jobke weg gepromoveerd worden. Ze kunnen hem misschien al klaarstomen voor “Europa” want het is een conditio sine qua non dat alles wat in eigen land door de kiezer wordt uitgespuwd daar verder royaal zijn/haar zakken kan gaan vullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *